06-24128948 contact@fincavrij.nl

Het hele idee van het bouwen van een cursuscentrum kwam voort uit mijn eigen cursussen en retreats. Al jaren huurde ik hier en daar ruimtes af om daar mijn ding te doen. Toen wilde ik weg uit Puttershoek en kwam het idee naar boven voor het bouwen van een cursus/retreat cenrum. We kwamen hier in Zeeland terecht en die gedachte kwam tot een werkelijke manifestatie met het creëren van Finca Vrij. Het liep storm en zo komt het dat er nu een prachtig centrum staat, maar dat alles tot ver volgend jaar al bijna vol zit! Ik had wat opties neergezet voor volgend jaar, maar doordat ik een fout had gemaakt moest ik toch één van die datums weer opgeven, dus is mijn man/vrouw retreat nu weer even vooruit geschoven. Wel heb ik voor volgend jaar een reservering gemaakt in oktober. Dan kan ik eindelijk het retreat Energetic Bodywork gaan geven!! Dat wil ik al een hele poos. Ik heb er nu al zin in, al is het nog héél ver weg. Energetisch Lichaamswerk is echt een passie van me, het werken op een heel diep level, waarbij ongelofelijke resultaten worden behaald, is iets wat me is gegeven na een enorme diepe samadhi, een ervaring waarbij de illusies van het leven wegvielen en ik oploste, waarbij ‘ik’ eerst in het grote niets viel en daarna alles werd. Een ervaring die ik wel in een ik-vorm moet vertellen, want het gaat over mij, maar waarbij ‘ik’ alleen maar waar-neming of bewust-zijn was. Ik zag dat het lichaam een illusie is en dat je zonder enig probleem daarbinnen ook kunt werken! In de vele sessies die ik heb gegeven, waarbij de meeste mensen diepe trauma’s konden loslaten zonder verhaal en waarna de meeste mensen in een diepe extase terecht kwamen of zij werden totaal orgastisch, kon ik steeds dieper vallen in dit ‘werk’ en ging ik steeds meer vertrouwen op wat ik ‘zag’, wist en voelde. Na een aantal jaren besloot ik een retreat te doen bij Nitayama, die mij hielp nog dieper te kijken in de energie van de ander en waarbij ik beter leerde begrijpen wat ik nou eigenlijk deed! Doordat mijn prioriteiten een lange tijd volledig lagen bij Finca Vrij, werd mijn werk in mijn praktijk op een heel laag pitje gezet. Na een prachtige nieuwe, zeer intense, éénheidservaring een paar weken geleden kreeg mijn energetisch lichaamswerk een enorme verdieping en daardoor heb ik weer een enorme drive om het weer op te pakken! Het leuke is dat ik gelijk weer meer en meer gebeld werd voor sessies.
Dank je Universele Spirit, wat zorg je toch goed voor mij <3