Het team – wie we zijn en wat we doen

Wij zijn Erik en Estrella de Vrijer, de bewoners van Finca Vrij, twee vijftigers die, nadat hun jongste kind ook de deur uit was, besloten hebben om hun leven om te gooien.  Erik is ontwerper (www.studiofreebird.nl) en Estrella is healer en bewustmaker op het gebied van alles wat te maken heeft met relaties en seksualiteit (www.praktijk-estrella.nl).

We hebben in december 2014 twee hectare grond gekocht net buiten Looperskapelle, een klein gehuchtje vlakbij het dorpje Scharendijke op Schouwen Duiveland om daar onze droom te realiseren, namelijk het bouwen van een houtskelet energie-neutraal woning en het neerzetten van een cursuscentrum wat, als Estrella niet zelf cursussen geeft, gehuurd kan worden door derden.
Naast Erik en Estrella, wonen ook hun 3 honden, Luna, Zorro en Chelsey en hun poes Beatle op Finca Vrij. Naast de vele kippen lopen er ook regelmatig vrijwilligers rond van verschillende organistaties die komen helpen met het realiseren en onderhouden van dit enorme project. 

Het centrum is nu af en is al weer een jaar geopend. En het gaat goed! We worden goed gevonden en geboekt. Dus nu is het tijd voor Finca Vrij 2 punt 0 
We hebben weer ontzettend veel inspiratie en leuke ideeën om deze plek nog mooier en krachtiger te maken en nu we meer uit handen kunnen geven (er is een superleuk team Finca Vrij aan het ontstaan), is er ook weer ruimte, tijd en aandacht in ons om deze ideeën vorm te geven. 
Dat is dus onze intentie voor 2020. Om Finca Vrij nog verder te laten groeien en bloeien, zodat iedereen die hier komt zich nog vrijer en nog meer welkom mag voelen. Zodat deze plek je nog meer zal uitnodigen om ook zelf te groeien en te bloeien.