06-24128948 contact@fincavrij.nl

Maandagavonden als er geen retraite gaande is
We beginnen weer op 16 januari

Ademwerk

Er is weer ademwerk op de maandagavond!
Ademwerk is een hele natuurlijke manier om te reconnecten met het onderbewuste. Zonder verhaal je emoties ervaren en loslaten, ruimte maken en jezelf helemaal vullen met energie. Bewust worden van je beperkende overtuigingen en deze transformeren.
We werken met verschillende vormen van ademwerk.
Binnenlopen vanaf half 8, we beginnen om 8 uur en drinken achteraf nog een kopje thee.
Jouw bijdrage is €15,-, maar je kunt ook een 5 kerenkaart voor €70,-of een 10 kerenkaart kopen voor €125,- . Als je mee wilt doen, kun je een berichtje sturen of mailen naar
06-26690770 / hello@fincavrij.nl . Ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of die gevoelig zijn voor psychoses

Elke dinsdag, het hele jaar door

Finca Vrij community dagen

Misschien heb je gehoord van onze nieuwe droom om een community te starten. Een stuk land kopen en daarop mooie kleine woningen realiseren. Om je eigen stukje privé te hebben en verder het leven te delen met de andere community bewoners. 
Voor ons voelt het als het creëren van een community, het creëren van een leven samen en het creëren van een familie. Dat is best een (hele!) grote stap en daarom hebben we deze community dagen in het leven geroepen.
Met Finca Vrij hebben we een mooi speelveld om aan elkaar te kunnen snuffelen, om te zien of je überhaupt met meerdere mensen in een community zou willen leven en wat houdt dat leven in een buitengebied eigenlijk allemaal in? 
(Bijna) Elke dinsdag, soms ook op maandag en soms meerdere dagen achter elkaar, ben je welkom om te helpen op Finca Vrij. 
We onderhouden de tuinen, bouwen nieuwe projecten en/of objecten, maar vooral zijn we lekker met elkaar of met de Aarde bezig. Kom je voor het eerst, geef je dan even op, zodat je zeker weet dat de community dag doorgaat. Dit kan door het sturen van een appje naar 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl We zijn voornemens in het najaar weer een avond of dag over onze community ideeën te plannen.

27 t/m 29 januari 2023

Francisco d’Hoore

besloten retreat

3 t/m 6 februari 2023

 The deep dive retreat – Nilo

Ben jij ready voor jouw Doorbraak? Voel je dat je het oude achter je wilt laten zodat je je échte Ik kan verwelkomen in je leven? We nodigen je uit om samen met ons diep te gaan.Vanuit vertrouwen en veiligheid. Zodat je weer kan verbinden met jezelf, je passie en de wereld om je heen.The Deep Dive Retreat Een transformatief Plant Based Medicine retreat inclusief 1-op-1 coaching vooraf- en na het retreat. Wij begeleiden je stap voor stap gedurende alle fases; persoonlijke begeleiding zowel tijdens de voorbereidingsfase, het retreat als tijdens de integratiefase tot weken erna.
Wat kan je verwachten: 2 ceremonies / Een programma met breathwork, meditaties en nog veel meer! / kleine groep / 1-op-1 Coaching zodat we aan de slag kunnen met jouw persoonlijke thema’s. Je hoeft je eigen geluk niet meer uit te stellen. Let’s go, op weg naar je nieuwe leven!

6 februari 2023

Op reis met je adem en Selfica – Finca Vrij

Deze maandag gaan we op reis naar een andere dimensie van tijd en ruimte, met behulp van de spirituele technologie van de Selfica, de stiloself en je adem en een specifieke opbouw van ademen gaan we met de groep op reis naar andere dimensies. De plekken waar je terecht komt met de selfica is er altijd één van pure liefde. Het kan zijn dat je in andere werelden komt, dat je totaal uit je mind bent (de vorige keer was iedereen zo enorm uit zijn hoofd dat niemand nog een woord kon uitbrengen 😃) of dat je hele mooie boodschappen krijgt.
We gebruiken een hele specifieke manier van ademen om dit samen met de anderen van de groep en de stiloself te kunnen bewerkstelligen. Het is dus zowel een individuele reis als een groepservaring. We beginnen om 20:00 uur en drinken achteraf nog een kopje thee.
Jouw bijdrage voor deze bijzondere avond is 20,- .In verband met deze bijzondere vorm van ademwerk is er een maximum van 12 deelnemers. Als je mee wilt doen, kun je een berichtje sturen of mailen naar 06-26690770 / hello@fincavrij.nl . Ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of die gevoelig zijn voor psychoses

10 t/m 17 februari 2023

Licht Leven – Estrella 

Een retreat voor mensen die op prana willen leven, maar vooral een retreat voor mensen die zichzelf willen schonen en  helen op zoveel lagen! We schonen in deze week de cellen van oude programmeringen, emoties, gedachten die je niet meer dienen, geloofsovertuigingen en kilo’s aan ballast die je misschien al je hele leven met je meedraagt. Het gaat dus om veel meer dan voeding! Voor mensen die op prana willen leven is er een 3 daagse dry-fast, voor mensen die dat niet willen is er een 3 daagse water-fast. Dit doen we om bij de diepere lagen van het onderbewustzijn te komen.
Al toen wij zelf begonnen met dit hele proces, was het duidelijk dat het voor ons niet ging over wel of niet eten, maar over volledig vertrouwen dat we worden gedragen door het Universum (de Bron, God, the Mother, de Universele Spirit, welke naam jij er ook aan geeft) en dat het Universum alles geeft wat we nodig hebben, dus ook de voeding voor ons lichaam. Ondertussen hebben we zelf ook al heel wat mensen door dit proces begeleid en we hebben gemerkt dat we dat het liefst in kleine groepjes doen.
Omdat het een heel intensieve week is, waarbij er een hele hoop oude en blinde stukken kunnen bovenkomen is het belangrijk dat je hiervan bewust bent en dat je hier mee om kunt gaan, daarom is deelname alleen mogelijk na een intake gesprek! Als je dit wilt, kun je een afspraak maken voor een gesprek met Estrella op nummer 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl

24 t/m 27 februari 2023

 The deep dive retreat – Nilo

Ben jij ready voor jouw Doorbraak? Voel je dat je het oude achter je wilt laten zodat je je échte Ik kan verwelkomen in je leven? We nodigen je uit om samen met ons diep te gaan.Vanuit vertrouwen en veiligheid. Zodat je weer kan verbinden met jezelf, je passie en de wereld om je heen.The Deep Dive Retreat Een transformatief Plant Based Medicine retreat inclusief 1-op-1 coaching vooraf- en na het retreat. Wij begeleiden je stap voor stap gedurende alle fases; persoonlijke begeleiding zowel tijdens de voorbereidingsfase, het retreat als tijdens de integratiefase tot weken erna.
Wat kan je verwachten: 2 ceremonies / Een programma met breathwork, meditaties en nog veel meer! / kleine groep / 1-op-1 Coaching zodat we aan de slag kunnen met jouw persoonlijke thema’s. Je hoeft je eigen geluk niet meer uit te stellen. Let’s go, op weg naar je nieuwe leven!

3 t/m 5 maart 2023

Aarden @ Finca Vrij

Eindelijk weer een tuinweekend op de Finca!
Dit weekend gaan we lekker met elkaar de tuin in, wieden, planten, snoeien, verplanten en de tuin weer een flinke dosis liefde en aandacht geven.
Maar we doen ook yoga, ademwerk, gaan lekker dansen, spiraal lopen, opladen, ontspannen, genieten, verbinden en nog veel meer. 
Voor meer informatie mail naar hello@fincavrij of  app of bel naar 06-26690770 

4 maart 2023

Dansen @ Finca Vrij

Kom je ook lekker dansen op Finca Vrij? Op deze zaterdagavond starten we om
20:00 uur, binnenlopen vanaf 19:30 uur. 
Op lekkere biohouse en ethnic beats gaan we ons lichaam laten bewegen.

Jouw bijdrage is € 15,- en dit incl een drankje en een hapje.
Graag opgeven als je mee wilt doen, vol = vol.
Voor meer informatie of opgeven mail naar hello@fincavrij of  app of bel naar 06-26690770 

9 t/m 11 maart 2023

Lente weekend Abundance met Mati 

In dit jaargetijde aan het begin van de lente is de natuur volop aan het ontluiken. Lente, ontspannen, nieuw begin, beweging, naar binnen gaan en ruimte maken voor iets nieuws zijn de thema’s van dit weekend. Heerlijk weekend waar dans en meditatie samenkomen. In ons lichaam zit zoveel energie verborgen en vaak weten we niet hoe we daarmee in contact kunnen komen. Door meer aandacht aan je adem te geven en dat mee te nemen in de dans kan deze kracht in je vrij komen, waardoor je vitaliteit en levensenergie meer gaan stromen. Het totaal opgaan in je dans brengt je dieper in je lijf en in je hart. Adem brengt je ieder moment opnieuw in een rechtstreekse verbinding met het Hier en Nu. . Naast dans doen we een middag de krachtige ademmeditatie “Adem je Vrij”. 

17 t/m 19 maart 2023

Shine – Voed je Hart en Ziel Retreat
Lente Editie

Retreats die we zoals elk jaar in een HOLISTISCH jasje steken! Denk aan yoga, natuur, plantaardig eten en koken, bewegen, wandelen, mediteren, genieten, zelfreflectie, journaling en workshops.
* 3 dagen gevuld programma met workshops, yoga, meditatie, wandelingen, …
* 2 overnachtingen
* alle maaltijden
* lakens en handdoeken
* props voor de yoga sessie (eigen yogamatje bij voorkeur mee te nemen)
* workshops
* massage apart bij te boeken (60 euro)
Warme groet, Tine

23 t/m 26 maart 2023

Magda Elmorsi – Ahmyo Sacred Healing

Besloten retreat

30 maart t/m 2 april 2023

Ariane Lalakea

Embody your leadership is a 4 day immersion into cultivating a leadership that resides in your body first. This will increase the impact of your decisions by adding your intuition and the power of Eros, your life force energy.  

During this event we will dive into the concept of erotic leadership, understanding the new paradigm of what it means to be an embodied leader and merging together the concepts of spiritual practices from tantra into leadership.

The event will be full of embodiment practices to connect deeper with your own erotic essence and practices from conscious relating to enhance your leadership skills.

5 t/m 9 april 2023

CORE Retreat – A Free your Mind Journey – Kabira

Fed up with playing small? Tired of unclarity, about who you are, and what you actually want?Excited to wash off layers of stuck emotions, limiting beliefs and stories? Are you… ready to go back to your CORE? In this 5-day journey you will travel through the depths of your being, coming home to yourself.
THE RETREAT – The CORE Retreat is a Journey in which we will peel off layers, coming to the core of who you are. During the retreat you will gain deeper awareness around limiting beliefs and judgements. Understand your patterns of seeking for love, approval and attention from the outside.
You will have an embodied experience of love, trust and freedom.
This retreat is an invitation to experience your full potential.

14 t/m 16 april 2023

Relax & Release retreat – Inside Yoga

Heb jij behoefte aan een paar dagen voor jezelf, wil je naar binnen keren, tot rust komen, verbinden met jezelf, jouw hart openen op een prachtige locatie in het samenzijn met een mooie groep andere vrouwen? Midden in de lente als alle energie zich steeds meer naar buiten gaat richten staat er een mooi retreatweekend in Zeeland gepland.

 We verblijven drie dagen met een fijne groep vrouwen op een prachtige plek in de natuur. We hebben een mooi programma samengesteld met verschillende yogasessies, een cacaoceremonie rondom het vuur, dans, soudhealing en een stiltewandeling. Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om tot rust te komen en nieuwe inzichten op te doen. Het hele weekend worden we verzorgd door onze geweldige koks met heerlijke maaltijden en snacks.

17 t/m 20 april 2023

Barbara Schriek

Info volgt

21 t/m 23 april 2023

Massage uitwisselweekend – Rene Beerse

Ons streven is om 4 massage uitwissel weekenden per jaar te verzorgen bij het mooie Finca Vrij complex. We hebben reeds een aantal weekenden georganiseerd waarbij we met 14 tot 16 masseurs/masseuses samen zijn van vrijdagavond 18:00 uur tot zondag 17:00 uur. Gedurende het weekend wisselen we massages uit (2 per dag) en genieten van het gezelschap van elkaar. Het gehele weekend is volledig verzorgd en wij organiseren dit omdat we een passie hebben voor massage.
We berekenen alleen de kosten door aan de deelnemers zodat deze voor vrijwel iedereen zijn op te brengen. Er is veel belangstelling voor deze weekenden en we zitten meestal heel snel vol. We zijn echter altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten in deze weekenden.
Mocht je interesse hebben om een keer deel te nemen stuur dan een mail naar rene.beerse@planet.nl of WildeZeeuw@gmail.com met vermelding van je massage ervaring en je telefoonnummer. We nemen dan contact op om verdere details te bespreken.

Wil en René

5 t/m 7 mei 2023

Shine – Voed je Hart en Ziel Retreat
Zomer Editie

Retreats die we zoals elk jaar in een HOLISTISCH jasje steken! Denk aan yoga, natuur, plantaardig eten en koken, bewegen, wandelen, mediteren, genieten, zelfreflectie, journaling en workshops.
* 3 dagen gevuld programma met workshops, yoga, meditatie, wandelingen, …
* 2 overnachtingen
* alle maaltijden
* lakens en handdoeken
* props voor de yoga sessie (eigen yogamatje bij voorkeur mee te nemen)
* workshops
* massage apart bij te boeken (60 euro)
Warme groet, Tine

8 t/m 11 mei 2023

Tanja Jürgens

Meer informatie volgt

12 t/m 14 mei 2023

Yoga retreat – Barbara & Garmt

Meer informatie volgt

20 t/m 24 september 2023

Feestelijke Viering Finca Vrij’s Vijfjarig bestaan 

Met onder andere een truffelceremonie, maken van totempaal, stenen beschilderen, stilte wandeling, piano concert, elke dag activiteiten zoals ademwerk, yoga, klankschalen, dansen, kampvuur, mantra zingen, cacao ceremonie en nog veel meer, daarnaast is er een healing space met massages, lichaamswerk, selfica healing, access consciousness en wat nog meer?
Op de zondag sluiten we af met een heuse Finca Vrij markt/beurs. 
Ben je geïnteresseerd om mee te doen als workshopgever of wil je helpen met de organisatie, stuur dan een mail naar hello@fincavrij.nl of bel/app naar 06-26690770
Voor kaarten moet je nog even geduld hebben 🙂

20 t/m 22 oktober 2023

Shine – Voed je Hart en Ziel Retreat
Herfst Editie

Retreats die we zoals elk jaar in een HOLISTISCH jasje steken! Denk aan yoga, natuur, plantaardig eten en koken, bewegen, wandelen, mediteren, genieten, zelfreflectie, journaling en workshops.
* 3 dagen gevuld programma met workshops, yoga, meditatie, wandelingen, …
* 2 overnachtingen
* alle maaltijden
* lakens en handdoeken
* props voor de yoga sessie (eigen yogamatje bij voorkeur mee te nemen)
* workshops
* massage apart bij te boeken (60 euro)
Warme groet, Tine

21 t/m 23 april 2023

Massage uitwisselweekend – Rene Beerse

Ons streven is om 4 massage uitwissel weekenden per jaar te verzorgen bij het mooie Finca Vrij complex. We hebben reeds een aantal weekenden georganiseerd waarbij we met 14 tot 16 masseurs/masseuses samen zijn van vrijdagavond 18:00 uur tot zondag 17:00 uur. Gedurende het weekend wisselen we massages uit (2 per dag) en genieten van het gezelschap van elkaar. Het gehele weekend is volledig verzorgd en wij organiseren dit omdat we een passie hebben voor massage.
We berekenen alleen de kosten door aan de deelnemers zodat deze voor vrijwel iedereen zijn op te brengen. Er is veel belangstelling voor deze weekenden en we zitten meestal heel snel vol. We zijn echter altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten in deze weekenden.
Mocht je interesse hebben om een keer deel te nemen stuur dan een mail naar rene.beerse@planet.nl of WildeZeeuw@gmail.com met vermelding van je massage ervaring en je telefoonnummer. We nemen dan contact op om verdere details te bespreken.

Wil en René