7 / 14 / 21 / 28 Oktober   4 / 11 November

Ademwerk en Kundalini Yoga – Finca Vrij

Ik wist al uit eigen jarenlange ervaring met ademwerk en kundalini yoga hoe helend en heerlijk dit is, maar na een zomer waarin ik drie keer in de week yoga en ademwerk gaf, heb ik de enorme helende en ontspannende werking ervan ook mogen zien bij anderen.
Wat een prachtige en vooral simpele tool blijft dit toch!
Vanaf maandagavond 7 oktober geef ik daarom een serie van 6 lessen van anderhalf uur, waarin we echt de diepte in gaan.
De kosten zijn 80€ voor alle zes de keren (of 15€ per keer)
We beginnen om 8 uur.
Trek lekker zittende kleding aan en neem een flesje water mee. Anders dan afgelopen zomer gaat het alleen door bij voldoende deelnemers
Je kunt je van te voren opgeven door het sturen van een app naar 06-26690770 of mail naar info@praktijk-estrella.nl
Let op: Ademwerk is niet geschikt bij hartklachten, voor zwangere vrouwen, mensen met ernstige psychische klachten of epilepsie

27 September t/m 4 oktober

Pranic Living Retreat – Amudra & Menor

Voel jij je op zielsniveau geroepen om de volgende stap op de evolutionaire ladder te zetten? Om gezonder te leven en in een hoger bewustzijnsniveau? Als het antwoord op deze vragen “ja” is dan is deze retreat helemaal voor jou!
The Pranic Awakening Program is een 8 daagse retreat in een natuurlijke omgeving op een prachtige locatie in Scharendijke in Nederland. 
Er lopen twee programma’s tegelijkertijd in ons Pranic Awakening Program. Je hebt de keuze voor een 3-daagse dryfast (geen voeding/geen water) of 3 dagen vasten (met water) De keuze van de 3-daagse dryfast (het breatharian programma) moet echt een roeping voor je zijn en is een totale overgave aan het goddelijke. Maar als je medicijnen slikt die niet kunnen worden verminderd, bij hartproblemen, psychose, depressie of soortgelijke, kies je eerst voor de 3 dag vasten (met water) om je immuunsysteem te resetten. Hierna zullen je lichaam en geest gezonder worden en ben je na 6 tot 12 maanden klaar om het Breatharian programma alsnog te volgen. Het is wetenschappelijk bewezen dat 72 uur vasten je immuunsysteem totaal reset.

4 t/m 6 Oktober

Yoga & gewoon loslaten – Je innerlijke kracht

Yoga & Gewoon Loslaten door elkaar verweven in een bijzonder en uniek retreat weekend op een van de rustige plekken In Zeeland. Wat kun je verwachten:
* diverse vormen van yoga, voor iedereen haalbaar
* meditatiemomenten
* inzicht hoe je vasthoudt om daarna los te kunnen laten
* je leert loslaten
* geen volgepakt programma, ook tijd voor jezelf
* 2 overnachtingen
* heerlijke vegetarische maaltijden
* heel de dag thee & water
* laat je vooral verrassen door wat er nog meer op het programma staat

11 t/m 13 oktober

Massage Weekend -Renee Beerse

Besloten workshop

 

18 t/m 20 Oktober  

Etenslessen retreat – Marjena Moll

Word de vrouw die je bent zonder overeten in haar leven.
Wil je een einde maken aan je strijd met eten?
Ontdekken hoe je afvalt zonder dieet?
Kom dan naar het retreat van Etenslessen voor het creëren van een geweldige relatie met eten. Ontdek dat een geweldige relatie met eten voor het leven is en dat je lichaam je in die relatie volgt. Maak je los van emotie-eten en ervaar hoe het is om jezelf liefdevol op te kunnen vangen in alles wat je voelt. Leer opnieuw vertrouwen op de wijsheid van je lichaam, dat precies weet wat je nodig hebt om licht en stralend op te dagen voor alles wat dit bijzondere leven van je vraagt. Als je hiervoor kiest wordt je de vrouw die je bent zonder overeten in haar leven. Kom genieten van verrukkelijke vegan maaltijden, uitwaaien langs de vloedlijn, ontdekken hoe afvallen zonder dieet werkt en een geweldige relatie met eten creëren.

24 t/m 27 Oktober  

Uachuma (San Pedro) Medicine Retreat 

We invite you for a beautiful retreat! In this retreat, you will get in touch with the immense power of the medicine plant Uachuma, together with an introduction into the old wisdom of the Andean people. This will come to you through Cecilia and her son Raul from Chavin de Huantar – Peru. 

 Uachuma is a cactus which grows in the high mountains of Peru. It is a slow and deep opener of your perception into the realm of the Heart. It offers clear experiences of Remembrance by unfolding on a very sensitive and pure level our connection with Nature, with people and with the Great Mystery.

1 t/m 3 november

Shine Brightly – Sacha & Blanca

Ben je toe aan een weekend ontspannen en opladen?
Verlang je ernaar om afstand van je dagelijkse leven te nemen om in verbinding met jezelf te komen: uit je hoofd, in je hart en je lijf?

 Speciaal voor jou en andere, gelijkgestemde vrouwen organiseren we daarom het Shine Brightly weekend retreat: in een andere omgeving en toch dichtbij huis. Een plek waar jij de ruimte hebt om helemaal jezelf te zijn. Je zult na dit weekend als herboren en met die ‘special glow’ weer naar huis vertrekken. Dit weekend gaat over ont-moeting: We nodigen je uit het ‘moeten’ en de verschillende rollen die je in het dagelijks leven hebt even helemaal los te laten. Met onder andere Yoga, meditatie en dans zak je langzaam van je hoofd in je lijf en je hart. Van daaruit kun je dieper ontspannen en kom je dichterbij jezelf.

8 t/m 10 november

Stilte in de Storm – Karolien & Inge

Dit weekend-retreat is voor jou als je behoefte voelt om een bewuste pas op de plaats te maken. Om even afstand te nemen van je dagelijkse leven, de STILTE IN DE STORM te ervaren.

We nemen de tijd om te vertragen, te onthaasten, te aarden. We helpen je om je innerlijke sprankel en veerkracht weer te hervinden om vanuit daar je dynamische en drukke leven weer tegemoet te gaan.

15 t/m 17 november

Amudra & Menor

Info volgt

22 t/m 24 november

Massage Weekend -Renee Beerse

Besloten workshop

 

29 november t/m 1 december

Essensuality – Jup Jansonius

Essensuality een 5rhythms dans workshop over ontspanning en zelfzorg,
over ontvangen en geven zonder jezelf te verliezen. We werken in deze
workshop voornamelijk vanuit de zintuigen en bewegen wat we voelen en
ervaren. We combineren dans, yoga en massage met rust, stilte en heerlijk eten.
een fantastische voorbereiding op de winter en een groot kado aan
jezelf.
Early bird tot 1 nov € 265 all incl. eten, slapen, dansen. Er wordt in Engels en Nederlands lesgegeven
docent: Jup Jansonius 5 rhythms waves / heartbeat, yin yoga, coaching en
massage.

17 t/m 19 januari

Yogaweekend & Burn-out Preventie –
Remke Schermer 

Tijdens deze retraite gaan we op allerlei mogelijke wijze het lichaam en de geest laten ont-stressen en…technieken aanleren om mee te nemen naar het dag-dagelijks leven.

Yoga, meditatie, massage, energetische oefeningen en tijd om te wandelen, te denken, te dromen en te genieten!

Ont-stressen op een prachtige plek in Zeeland, op wandelafstand van de Noordzee, Finca vrij!