13 t/m 15 maart (Nieuwe datum volgt i.v.m. corona virus)

De Zon Rond; Dans & meditatie weekend met Mati

Unieke combinatie van dans, adem & meditatie. We dansen elke dag. Een middag doen we de krachtige ademmeditatie; Adem je Vrij. Hoe dieper we verbonden zijn met onze adem, hoe dieper geworteld we zijn in het lichaam. Er is zoveel energie beschikbaar in ons lichaam, maar we weten niet altijd hoe we verbonden moeten blijven met deze energiebron. We voelen ons verbonden op de dansvloer of in meditatie, maar we verliezen deze verbinding zo gemakkelijk in de dynamiek van onze dagelijkse leven; werk, relatie, vriendschappen enzovoort. Door meer bewustzijn naar onze ademhaling te brengen en dat met het lichaam te verbinden, leren we onszelf te voeden met levensenergie die altijd beschikbaar is. Het maakt ons aanwezig. Door middel van dans en meditatie oefenen we om onder alle omstandigheden aanwezig te blijven in het lichaam. Wanneer je je adem herinnert, keer je terug naar het hier en nu en de bron van het leven. Het thema van dit weekend staat in het teken van lente & geboorte.

 

Elke maandag, 23 mrt – 6 apr (Nieuwe datum volgt i.v.m. corona virus)

Ademwerk – Praktijk Estrella

Ademwerk is een hele natuurlijke manier om te re-connecten met het onderbewuste. Zonder verhaal je emoties ervaren en loslaten, ruimte maken en jezelf helemaal vullen met energie.
Bewust worden van je beperkende overtuigingen en deze transformeren. Wat wil je nog meer? We beginnen om 8 uur en drinken achteraf nog een kopje thee.

Jouw bijdrage is 15 euro, maar je kunt ook een 10 rittenkaart kopen voor 125 euro. Ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of die gevoelig zijn voor psychoses

 

27 t/m 29 maart (Nieuwe datum volgt i.v.m. corona virus)

Massage Weekend – Rene Beerse

Besloten workshop

10 t/m 12 april (Nieuwe datum volgt i.v.m. corona virus)

Yoga Zeeland Retreat – Corona Meerman

Wat mag je verwachten?
Je arriveert op vrijdag tussen 18.45 en 19.00 uur op onze prachtige locatie, midden in de natuur. Je drinkt een lekker kopje yogi tea en geniet van een heerlijk welkomstsnackje. Je brengt je spullen dan alvast naar je appartement. Na een ontspannen aankomst starten we het programma om 19.30 uur met een yin yoga les en kennismaking.
Daarna kun je gaan genieten van een weekend waarin je op en top wordt verzorgd met onder andere verschillende yogavormen, meditatie, een hartverwarmende cacao ceremonie, oefeningen voor persoonlijke ontwikkeling en verbinding, sharings en vegetarische maaltijden.

1 t/m 3 mei (Nieuwe datum volgt i.v.m. corona virus)

Massage Weekend – Rene Beerse

Besloten workshop

15 t/m 17 Mei (Nieuwe datum volgt i.v.m. corona virus)

Pranic Living & Health – Pranic Awakening 

info volgt

21 t/m 24 Mei (Nieuwe datum volgt i.v.m. corona virus)

Lente-Dans-Retraite – Dansklooster 

In de Lente viert de natuur altijd haar feest, alles komt naar buiten en is vol kleur en geur. Een rijke metafoor om het leven te vieren. Dit jaar gaan we de Lente-Dans-Retraite op een nieuwe locatie geven. Finca Vrij is een gloednieuw retreatcentrum in Zeeland, op Schouwen Duiveland op een paar minuten afstand van zee. De look & feel van locatie en het landgoed eromheen zijn heerlijk fris en vrij, wij worden heel blij van de gedachte dat we als één van de eerste retraite-aanbieders van deze nieuwe locatie gebruik mogen gaan maken. Wij zorgen voor heerlijke dansmuzieklijsten, verstillende mediaties, aandacht voor contact, lekker eten… kortom… hier wil je zijn en je bent welkom.

29 t/m 31 Mei (Nieuwe datum volgt i.v.m. corona virus)

Zing je Vrij retreat – Vanessa Leon

Zingen en klinken is voelen, ontladen, openen en vrij zijn.
Een 3 daags Retreat waarin jouw stem centraal staat. Zingen is helend en gezond voor lichaam en geest. De trilling van jouw stem zet energie in beweging, jij mag gehoord en gezien worden. Naast Zingen zal Verbonden Ademen en verbinden met de natuur in de vorm van een Blote-Voetenwandeling onder professionele begeleiding, een belangrijke rol spelen in de Retreat.
In hart gedragen samenwerking met Life Coach Walter Barning en Adem Coach Leslie Stoel brengen wij jou de gelegenheid jezelf opnieuw te ontmoeten en volledig ja te zeggen op jezelf en het leven.
Samen delen, verbinden, transformeren, zijn en genieten in een veilige bedding. En ooh ja, laten we plezier maken, het leven is leuk!

12 t/m 14 JUNI

Corona Meerman 

info volgt

3 t/m 5 JULI

Vrouwenlijn Opschonen – Anka Maranka

For all my Beautifull Sisters.

Dit weekend staat in het teken van het opschonen van je vrouwenlijn.
In een gezonde en natuurlijke verbinding weet je je gedragen in de schoot van je voormoeders. Je voelt hun steun, liefde en bescherming. Echter, de meeste vrouwen dragen (onbewust) een last van hun voormoeders met zich mee. Om hier vrij van te zijn is het belangrijk om helder te krijgen wat van jou is en wat je hebt overgenomen. En om dit in jouw systeem terug in balans te brengen. Dan kun je je eigen leven leven en dat doen waarvan jij gaat stralen.

20 t/m 24 JULI

Summer Retreat – Lost&found

A DOWN-TO-EARTH RETREAT
Ben je toe aan nieuwe energie, ontspanning en mooie ontmoetingen?
Dan is LOST&FOUND retreats zeker iets voor jou!

Leroy en Jim zijn twee enthousiaste coaches die jou een waardevolle en motiverende week zullen bezorgen. Zij bieden een mooi en afwisselend programma waarmee zij je helpen jezelf te (her)ontdekken en het beste uit jezelf te halen.
Gezondheid, creativiteit en plezier staan centraal.

Als je een retreat zoekt waar je kunt werken aan jezelf en aan je ontwikkeling maar waarbij een relaxte sfeer, positieve vibe en open-mind de basis zijn: you’ve found it!

18 t/m 20 september

Corona Meerman 

info volgt

25 t/m 27 september

Retreatweekend aan zee – Studio Holostic 

Ben jij toe aan een ontspannen weekend aan zee? Genieten van een

heerlijk weekend waarin je helemaal niets hoeft?

Waar kun je aan denken bij dit weekend? Yoga, meditatie, ademwerk,
workshops, selfcare, een strandwandeling, vegetarische/veganistische
maaltijden en meer!

We kijken er naar uit om een heerlijk weekend voor jou te organiseren!

2 t/m 4 oktober

Yoga en Gewoon Loslaten Retreat 

Thuiskomen met ‘tools’ waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Piekeren en malen… hoe doorbreek je dat? Oude (denk) patronen loslaten die je niet meer nodig hebt? Dat leer je tijdens deze retreat.

Diverse vormen van yoga, genieten van rust, ruimte, een boost voor je persoonlijke  ontwikkeling, meditatie momenten, heerlijke vegetarische maaltijden, laat je verder verrassen …

Yoga & Gewoon Loslaten door elkaar verweven in een bijzonder en uniek retreat weekend met twee specialisten op het gebied van Yoga en Loslaten: Corrine Schot, all round yogadocent & Marie-José Capello, life coach – Loslaatcoach™.

6 t/m 8 oktober

Vegan Yoga Retreat

Kijk je uit naar een paar dagen van totale ontspanning? Even goed voor jezelf zorgen door middel van yoga en gezond en lekker eten? Dan is dit vegan yoga retreat echt wat voor jou!

Rebecca van In-Jou Yoga en Farah van Farah’s table zorgen ervoor dat je tijdens het retreat kan ontspannen en weer kan verbinden met jezelf en de natuur. Deze 3 dagen staan helemaal in het teken van yoga en vegan eten. Dit retreat is een cadeautje aan jezelf want er worden heerlijke en gezonde maaltijden voor je gekookt en de yoga/meditatie zorgen wij ervoor dat je helemaal kan ontstressen. Daarnaast ga je zelf ook in de keuken aan de slag om de kneepjes van het plantaardig koken te leren.

9 t/m 11 oktober

Yuè Holistisch Weekend – Yuè Zhineng Qigong & Yoga

Dit is een Yuè retraite waarin je in 3 dagen de gelegenheid & ruimte hebt om je weer te verbinden met jezelf op een holistische manier.
Leer verstillen en je levensenergie weer te laten stromen zodat je kan genieten van alles wat aanwezig is. Tijdens deze 3 dagen zal je heerlijk verwend worden met gezond EN lekker eten, zijn er volop lessen op het gebied van meditatie, bewegen en ontspannen.
Dit evenement is for Women Only !
Wat we bieden
– Qigong & Yoga lessen / Meditatiesessies / Workshops / klankbeleving / Volledige verzorging
( 2 overnachtingen, lunches & diners) /
Massages (tegen bijbetaling, masseur aanwezig)

16 t/m 18 oktober

Anka Maranka – Jaartraining voor vrouwen

 In deze tijd van snelle veranderingen en veel afleiding is het nodig dat vrouwen zich richten op hun eigen wijsheid.

Terug gaan naar je essentie, jezelf ontketenen en ontwapenen. Werkelijk luisteren naar de wijsheid van jouw hart, van je lichaam en je dromen, en van daaruit te spreken en handelen. Om jouw scheppingskracht te herinneren en je innerlijk licht te laten stralen. Want dat is wat de wereld nodig heeft; jouw wijsheid, jouw liefde, jouw eigenheid, jouw grootsheid. Deze jaartraining opent poorten naar de wijsheid en kennis van jouw Vrouwelijke Bron.  Nodigt je uit je weer te verbinden met je innerlijke kracht en zachtheid. Jouw lichaam weer te bewonen, jouw eigenheid weer toe te laten en jouw plek terug toe te eigenen.  Het nodigt je uit om je wilde schoonheid toe laten in jouw leven, in je werk en je relaties. Zodat je een inspiratiebron bent voor iedereen die jouw pad kruist. En je hiermee jouw steentje bij draagt om het vrouwelijke energieveld de plek te geven die ze verdient.

30 oktober t/m 1 november

Amudra Madura 

info volgt

20 t/m 22 NOVEMBER

Corona Meerman 

info volgt

27 t/m 29 november

Anka Maranka – Jaartraining voor vrouwen

 In deze tijd van snelle veranderingen en veel afleiding is het nodig dat vrouwen zich richten op hun eigen wijsheid.

Terug gaan naar je essentie, jezelf ontketenen en ontwapenen. Werkelijk luisteren naar de wijsheid van jouw hart, van je lichaam en je dromen, en van daaruit te spreken en handelen. Om jouw scheppingskracht te herinneren en je innerlijk licht te laten stralen. Want dat is wat de wereld nodig heeft; jouw wijsheid, jouw liefde, jouw eigenheid, jouw grootsheid. Deze jaartraining opent poorten naar de wijsheid en kennis van jouw Vrouwelijke Bron.  Nodigt je uit je weer te verbinden met je innerlijke kracht en zachtheid. Jouw lichaam weer te bewonen, jouw eigenheid weer toe te laten en jouw plek terug toe te eigenen.  Het nodigt je uit om je wilde schoonheid toe laten in jouw leven, in je werk en je relaties. Zodat je een inspiratiebron bent voor iedereen die jouw pad kruist. En je hiermee jouw steentje bij draagt om het vrouwelijke energieveld de plek te geven die ze verdient.