12 t/m 17 Maart

Expansion and awakening of consciousness retreat

Als je niet naar Peru kunt gaan, dan haal toch je Peru naar Nederland?
Maestro Moises Llerena, sjamaan en visionary artist en Amy, zijn levenspartner en leerling komen naar Nederland om helende ceremonies te houden op Finca Vrij.
Ceremonies zoals ze in Peru worden gehouden, met plantenmedicijn rechtstreeks uit de jungle. Tijdens de ceremonies worden er icaros gezongen. Krachtige, helende chants of liederen, die een belangrijk onderdeel zijn van deze ceremonie.
Creatieve expressie, individuele meditaties en sharings werken allemaal samen om te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en datgene los te laten wat je weerhoudt om te stromen, om je stevig te connecten met je ziel en je levenskracht en je levensvreugde te vergroten.
Zes dagen lang kun je je onderdompelen in de kracht van de plant onder de liefdevolle begeleiding van Moises en Amy. Ben je geïnteresseerd, bel of mail zodat ik je meer informatie kan toesturen (06-26690770, info@praktijk-estrella)

22 t/m 24 Maart

The Power of Intent – Jup Jansonius

Tijdens dit solstice weekend gebruiken we het ritme staccato en element vuur om oude patronen en overtuigingen te doorbreken.
Tijdens deze heartbeat onderzoeken we beperkende overtuigingen, zetten we frustratie om in focus en transformeert verwarring naar creativiteit zodat je meer ruimte en plezier ervaart in het vervullen van je dromen.

We verblijven op een prachtige plek in the middle of nowhere.
Finca Vrij is een nieuwe locatie op Schouwen Duivenland met prachtige 4 persoons appartementen met eigen keuken en douche. Het weekend is volledig verzorgd. Je kunt er fantastisch wandelen en de zee ligt op 3 km afstand.

29 t/m 31 Maart

Voel je Vrij op Finca Vrij – praktijk Meja

Ben jij (massage) therapeut, geef je energetische en/ of ontspannende behandelingen, kan jij een leuke yoga of andere groepsles verzorgen? Misschien pas je dan wel in dit plaatje en is dit verwen/uitwisselweekend iets voor jou?
De schitterende locatie www.fincavrij.nl in Scharendijke staat dit weekend in het teken van geven, ontvangen, verbinden, leren en genieten van en met elkaar. Puur, zonder oordeel, niets moet en alles mag.

5 t/m 12 April

Pranic Living Retreat – Amudra & Menor

Voel jij je op zielsniveau geroepen om de volgende stap op de evolutionaire ladder te zetten? Om gezonder te leven en in een hoger bewustzijnsniveau? Als het antwoord op deze vragen “ja” is dan is deze retreat helemaal voor jou!
The Pranic Awakening Program is een 8 daagse retreat in een natuurlijke omgeving op een prachtige locatie in Scharendijke in Nederland. 
Er lopen twee programma’s tegelijkertijd in ons Pranic Awakening Program. Je hebt de keuze voor een 3-daagse dryfast (geen voeding/geen water) of 3 dagen vasten (met water) De keuze van de 3-daagse dryfast (het breatharian programma) moet echt een roeping voor je zijn en is een totale overgave aan het goddelijke. Maar als je medicijnen slikt die niet kunnen worden verminderd, bij hartproblemen, psychose, depressie of soortgelijke, kies je eerst voor de 3 dag vasten (met water) om je immuunsysteem te resetten. Hierna zullen je lichaam en geest gezonder worden en ben je na 6 tot 12 maanden klaar om het Breatharian programma alsnog te volgen. Het is wetenschappelijk bewezen dat 72 uur vasten je immuunsysteem totaal reset.

13 April t/m 2 mei

Vakantie Anders

Appartementen zijn los te boeken
Programma volgt

3 t/m 5 Mei

Yoga & Meditation wochenende – Anke Sünger

Im Seminarhaus Finca Vrij (www,fincavrij.nl) auf Schouwen-Duiveland,  kannst Du von Freitag, den 03. Mai 18 Uhr bis Sonntag, den 05. Mai 17 Uhr Deine Akkus aufladen.  Ein Wochenende zum Abschalten und Entspannen mit Yoga in verschiedenen Formen, Meditationen, gesundem, vegetarischem Essen und viel Zeit für Dich. Gemeinsam wollen wir die Natur, die Stille, den Strand, den Austausch, die Bewegung, das Essen und die Geborgenheit genießen.

8 t/m 12 Mei

Pelvic Heart Immersion- Integrating Eros, Heart and Spirit – Tanya Rozenthal

Opnieuw in je lichaam komen, je zintuigen wakker maken, in het heden blijven en voelen. Liefde, passie, spiritualiteit en seksualiteit als kernthema’s van de menszijn komen uitvoerig aan bod in de Pelvic Heart Immersion ( PHI, bekken-hart intensive).

PHI vergroot ons bewustzijn op het gebied van liefde, relaties en seksualiteit. Het geeft jou krachtige tools om jezelf als een totale wezen te harmoniseren. Door de middel van diepte lichaamswerk, tantrisch energiewerk, ademwerk, psychodrama, het transformeren van systemische trauma’s en belemmerende familiepatronen word je uitgenodigd om deze thema’s te onderzoeken.

17 t/m 19 Mei

Eigenliefde & Zielsverbinding – Amudra & Menor

Een weekend gevuld met Eigenliefde & Zielsverbinding.
Met zachte maar ook hele dynamische oefeningen zal je meer in contact komen met jouw eigenliefde en daarmee ook met jouw ziel. Pas als je echt van jezelf kan houden kun je onvoorwaardelijke liefde geven en ontvangen van anderen. We gaan je ook begeleiden naar jouw levensmissie, de vraag waarom ben ik hier zal beantwoord worden. Dit weekend is een sapvasten en fruit weekend zodat je emoties niet weggegeten kunnen worden. Er is ook thee, probeer je koffie inname te verminderen in de laatse week. (Er is evt. oploskoffie)

Samen zijn in oefeningen, meditatie, Kundalini yoga, visualisaties, dans en muziek. Samen zijn bij de vuurplaats, samen zijn in Satsang……….wat is er mooier dan dat?

20 t/m 27 Juni

Tantric Dance Teachers Training -Tantric Dance

★ De eerste officiële Tantric Dance Teacher Training! ★

Vind jij Tantric Dance te gek en heb je zin om dit zelf te faciliteren?
Doe dan mee aan deze Teacher Training!

De Training bestaat uit een week op een prachtige lokatie met fantastisch eten. Tijdens deze week duiken we diep de Tantric Dance in en gaan we verder in op ‘hoe geef ik TD workshops?’.

4 t/m 13 november

Energetisch Lichaamswerk-Praktijk Estrella

Deze 10 dagen ga je leren om zo aanwezig te zijn in jezelf dat je aanwezigheid alleen al helend kan zijn voor iemand!
Je leert een energetisch lichaamswerk behandeling te geven die diepliggende trauma’s kunnen oplossen, waarna de energie weer kan stromen als nooit tevoren. Veel mensen worden orgastisch en voelen een totale overgave en diepe ontspanning. Je zult ervaren wie je werkelijk bent in deze ontspanning. Als energie vrijelijk kan stromen, kunnen ziektes en klachten oplossen.
Healing kan alleen plaatsvinden in het hier en nu, dus een belangrijk deel van deze dagen leer je om volledig aanwezig te zijn in je zelf, in het hier en nu. Ook al wil je hier niet mee gaan werken, zullen deze dagen toch levensveranderend voor je zijn.
Zelf ben ik deze behandeling gaan doen na een bijzondere dagenlange éénheidservaring die ik had, waarna ik in het lichaam kon zien, waar er blokkades zitten en hoe die te de-blokkeren.  Na dit een paar jaar te hebben gedaan, met fantastische resultaten, besloot ik vorig jaar september een cursus hiervan te gaan volgen bij Nitayama, hij is denk ik wel de bekendste energetic bodyworker ter wereld.
Dit heeft mijn behandelingen nog een enorme verdieping gegeven.
Ik heb voor mijn ogen gezien hoe de stand van het lichaam kan veranderen, zelfs zonder aanraking, in een veel meer ontspannen staat, waardoor klachten kunnen verdwijnen. Ook heeft dit me doen besluiten om dit door te gaan geven en het aan anderen te leren.

Als je interesse hebt, laat het me dan weten, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Bel naar 06-26690770 of mail naar info@praktijk-estrella.nl
Meer informatie komt later op www.praktijk-estrella.nl (als mijn site vernieuwd is)
Prijs voor 10 dagen intensieve cursus inclusief eten en slapen:
Early bird € 1195,- tot 1 juni, daarna € 1295,-