24 Mei

Love Meditation

Wanneer je JA zegt tegen liefde, zal je leven veranderen!
De Love Meditation van Osho is een zachte en zalige meditatie die je mee neemt op een reis waarbij je hart zal smelten en je ziel weer zal stralen. Bij voldoende deelnemers is het einde een verrassing, om nog een extra ‘shot’ liefde te ontvangen 🙂
Je zult totaal opgeladen weer naar huis gaan en nog een poos kunnen nagenieten! Een echte hartopener!!
Geef je van te voren op door het sturen van een appje of berichtje naar 06-26690770, of mail naar praktijk-estrella.nl Na betaling van een tikkie ben je dan zeker van een plekje. Binnenlopen vanaf half 8 (echt niet eerder graag), de meditatie start om 8 uur.
Jouw bijdrage voor deze meditatie is 15€

1 juni

Dansen en chillen op de Finca

 Kom je ook lekker dansen op blote voeten in de Zaal?
Even lekker losgaan, je lijf de ruimte geven. Uit je hoofd en in je lichaam… wat voor moois mag daar gebeuren? Na het dansen kun je heerlijk chillen in de Kas met een drankje en knabbeltje. Jouw bijdrage voor deze heerlijke avond is 10 euro, inclusief drankje en knabbeltje.  Geef je van te voren op door een mail te sturen naar info@praktijk-estrella.nl of bel of stuur een app naar 06-26690770
Ik stuur je dan een tikkie voor de betaling. Pas dan is je plekje gegarandeerd.
Max 25 personen. Vol is vol! Tot ziens op Finca Vrij.

20 t/m 27 Juni

Tantric Dance Teachers Training -Tantric Dance

★ De eerste officiële Tantric Dance Teacher Training! ★

Vind jij Tantric Dance te gek en heb je zin om dit zelf te faciliteren?
Doe dan mee aan deze Teacher Training!

De Training bestaat uit een week op een prachtige lokatie met fantastisch eten. Tijdens deze week duiken we diep de Tantric Dance in en gaan we verder in op ‘hoe geef ik TD workshops?’.

JUli > Maandag/woensdag/vrijdag
1,3,5 / 8,10,12 / 15,17,19 / 22,24,26 / 29,31

Ochtendyoga en ademwerk

We beginnen met kundalini yoga en eindigen met 15 minuten ademwerk. Het zal je vullen met energie en je dag een flinke kickstart geven 🙂
Opgeven wordt op prijs gesteld, maar hoeft niet.
(Zorg wel dat je op tijd bent)
Dat kan door een mail te sturen naar info@praktijk-estrella.nl
of app naar 06-26690770
Jouw bijdrage is 5€ per keer, 5 keer voor 22€ of 10 keer voor 40€

 

3 Juli

Klankschaal ligconcert – Body Balans

Even een ontspannen moment voor jezelf in deze drukke tijd. Een klankschaal ligconcert wordt afgestemd op locatie en deelnemers. Het is een streling voor lichaam en geest en een prima manier om te ontspannen. Omringd door klank kun je loslaten wat je bezig hield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Je kan je nadien weer als herboren en vol nieuwe energie voelen! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen.

 

5 Juli / 19 Juli / 2 aug / 16 aug / 30 aug

Kampvuur op Finca Vrij

Een vuurtje is altijd betoverend. Nog leuker is het als je met elkaar samen rond het vuur kan Zijn. Babbelend, muziek makend, zingend of gewoon in stilte.. We laten de avond zichzelf vullen..
Bij regen verkassen we naar de Kas :-)
Jouw bijdrage voor het hout, knabbeltje en een drankje is €7,50
Opgeven is fijn (dan weten we een beetje wat we in huis moeten halen), maar je mag ook op het laatste moment binnenlopen. Opgeven kan door te mailen naar info@praktijk-estrella.nl of app naar 06-26690770

 

11 Juli 

Tantra avond summer edition! – Living Touch

Een zomer tantra avond op Finca vrij!
Wat is het/en waarom doe je mee?
De tantra avond is een moment waarin je helemaal uit je gewone leven kunt stappen. Je zit misschien in een transformatie of bent gewoon nieuwsgierig. Of je wilt leren hoe je op een mooie, integere manier contact kan maken met je eigen lijf en dat van anderen. Ook zal het je ingeslapen levensenergie weer wakker maken. Besef dat we veel energie gaan opwekken. Als je dit nog nooit hebt gedaan is het best intens maar ook heel fijn. Tantra avonden kan je om die reden zien als een vorm van “exposure”. Wat de reden ook is waarom je meedoet, je bent welkom!

6 t/m 8 September

Detox Yoga Retreat – Lifestyle Studio Online

Ben je toe aan een reset van Body, Mind & Soul? Een weekend voor jezelf? Aan het loslaten van oude gewoonten en patronen op fysiek, mentaal en emotioneel gebied? Rust in lichaam en geest? Even opladen voordat je weer aan het werk gaat na de zomer vakantie.

Kom dan naar dit unieke Detox Yoga Retreat in Zeeland, vlak bij het strand! Door een sapvasten kuur (mildvasten op aanvraag) kom je weer goed in je vel, zowel letterlijk en figuurlijk.

 

13 t/m 15 September

Yoga Zeeland retreat – Corona Meerman

Je arriveert op vrijdag op onze prachtige locatie, midden in de natuur. Na een ontspannen aankomst starten we het programma om 19.30 uur met een openingscirkel.

Daarna kun je gaan genieten van een weekend waarin je op en top wordt verzorgd met onder andere verschillende yogavormen, meditatie, een hartverwarmende cacao ceremonie en vegetarische maaltijden. We willen graag dat het weekend een beetje een verrassing blijft én we willen ons overgeven aan de mooie flow die er zal ontstaan, daarom kiezen we ervoor om niet de exacte planning met je te delen 🙂Op zondagmiddag ga je tussen 16.00 en 17.00 uur weer naar huis, opgeladen en met een warm hart vol liefde.

27 September t/m 4 oktober

Pranic Living Retreat – Amudra & Menor

Voel jij je op zielsniveau geroepen om de volgende stap op de evolutionaire ladder te zetten? Om gezonder te leven en in een hoger bewustzijnsniveau? Als het antwoord op deze vragen “ja” is dan is deze retreat helemaal voor jou!
The Pranic Awakening Program is een 8 daagse retreat in een natuurlijke omgeving op een prachtige locatie in Scharendijke in Nederland. 
Er lopen twee programma’s tegelijkertijd in ons Pranic Awakening Program. Je hebt de keuze voor een 3-daagse dryfast (geen voeding/geen water) of 3 dagen vasten (met water) De keuze van de 3-daagse dryfast (het breatharian programma) moet echt een roeping voor je zijn en is een totale overgave aan het goddelijke. Maar als je medicijnen slikt die niet kunnen worden verminderd, bij hartproblemen, psychose, depressie of soortgelijke, kies je eerst voor de 3 dag vasten (met water) om je immuunsysteem te resetten. Hierna zullen je lichaam en geest gezonder worden en ben je na 6 tot 12 maanden klaar om het Breatharian programma alsnog te volgen. Het is wetenschappelijk bewezen dat 72 uur vasten je immuunsysteem totaal reset.

11 t/m 13 oktober

Massage Weekend -Renee Beerse

Besloten workshop

 

1 t/m 3 november

Shine Brightly – Sacha & Blanca

Ben je toe aan een weekend ontspannen en opladen?
Verlang je ernaar om afstand van je dagelijkse leven te nemen om in verbinding met jezelf te komen: uit je hoofd, in je hart en je lijf?

 Speciaal voor jou en andere, gelijkgestemde vrouwen organiseren we daarom het Shine Brightly weekend retreat: in een andere omgeving en toch dichtbij huis. Een plek waar jij de ruimte hebt om helemaal jezelf te zijn. Je zult na dit weekend als herboren en met die ‘special glow’ weer naar huis vertrekken. Dit weekend gaat over ont-moeting: We nodigen je uit het ‘moeten’ en de verschillende rollen die je in het dagelijks leven hebt even helemaal los te laten. Met onder andere Yoga, meditatie en dans zak je langzaam van je hoofd in je lijf en je hart. Van daaruit kun je dieper ontspannen en kom je dichterbij jezelf.

15 t/m 17 november

Amudra & Menor

Info volgt

22 t/m 24 november

Massage Weekend -Renee Beerse

Besloten workshop

 

29 november t/m 1 december

Jup Jansonius – vijf ritmes

info volgt