06-24128948 contact@fincavrij.nl

Maandagavonden als er geen retraite gaande is

Ademwerk

Er is weer ademwerk op de maandagavond!
Ademwerk is een hele natuurlijke manier om te reconnecten met het onderbewuste. Zonder verhaal je emoties ervaren en loslaten, ruimte maken en jezelf helemaal vullen met energie. Bewust worden van je beperkende overtuigingen en deze transformeren.
We werken met verschillende vormen van ademwerk.
Binnenlopen vanaf half 8, we beginnen om 8 uur en drinken achteraf nog een kopje thee.
Jouw bijdrage is 15 euro, maar je kunt ook een 5 kerenkaart voor 70 euro of een 10 kerenkaart kopen voor 125 euro.
Als je mee wilt doen, kun je een berichtje sturen of mailen naar 06-26690770 / hello@fincavrij.nl
Ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of die gevoelig zijn voor psychoses

Elke dinsdag, het hele jaar door

Finca Vrij community dagen

Misschien heb je gehoord van onze nieuwe droom om een community te starten. Een stuk land kopen en daarop mooie kleine woningen realiseren. Om je eigen stukje privé te hebben en verder het leven te delen met de andere community bewoners. 
Voor ons voelt het als het creëren van een community, het creëren van een leven samen en het creëren van een familie. Dat is best een (hele!) grote stap en daarom hebben we deze community dagen in het leven geroepen.
Met Finca Vrij hebben we een mooi speelveld om aan elkaar te kunnen snuffelen, om te zien of je überhaupt met meerdere mensen in een community zou willen leven en wat houdt dat leven in een buitengebied eigenlijk allemaal in? 
(Bijna) Elke dinsdag, soms ook op maandag en soms meerdere dagen achter elkaar, ben je welkom om te helpen op Finca Vrij. 
We onderhouden de tuinen, bouwen nieuwe projecten en/of objecten, maar vooral zijn we lekker met elkaar of met de Aarde bezig. Kom je voor het eerst, geef je dan even op, zodat je zeker weet dat de community dag doorgaat. Dit kan door het sturen van een appje naar 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl We zijn voornemens in het najaar weer een avond of dag over onze community ideeën te plannen.

10 t/m 17 februari 2023

Licht Leven – Estrella en Erik

Alweer ruim 3 jaar leven Erik en ik op Prana. Dat houdt in dat we geen eten of drinken nodig hebben, omdat alles wat het lichaam nodig heeft wordt gegeven door het Universum in de vorm van Prana. Prana is levensenergie en dat is overal aanwezig, dus dat is handig 😊
Al toen we begonnen met het hele proces, was het duidelijk dat het voor ons niet ging over wel of niet eten, maar over volledig vertrouwen dat we worden gedragen door het Universum (de Bron, God, the Mother, de Universele Spirit, welke naam jij er ook aan geeft) en dat het Universum alles geeft wat we nodig hebben, dus ook de voeding voor ons lichaam. Ondertussen hebben we zelf ook al heel wat mensen door dit proces begeleid en we hebben gemerkt dat we dat het liefst in kleine groepjes doen.
Omdat het een heel intensieve week is, waarbij er een hele hoop oude en blinde stukken kunnen bovenkomen is het belangrijk dat je hiervan bewust bent en dat je hier mee om kunt gaan, daarom is deelname alleen mogelijk na een intake gesprek! Als je dit wilt, kun je een afspraak maken voor een gesprek met Estrella op nummer 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl

26 maart t/m 2 april 2023

Reis naar Damanhur

Onze recente verblijven in Damanhur hebben zoveel indruk gemaakt en zoveel impact gehad op zowel Erik als mij, Estrella, dat we dit graag delen met mensen die zich ook hierdoor aangetrokken voelen. Na onze eerste reis in juni van dit jaar gaan we volgend jaar weer een reis organiseren om je onder te dompelen in de energie van één van de oudste spirituele communities van Europa met zijn bijzondere ondergrondse tempels vol schilderingen en enorme hoge frequenties. Het word weer eem uniek programma! De bijzondere ervaringen die wij hebben gehad, willen wij heel graag met jullie delen. Veel van de bewustwordingen en wijsheid die we hebben doorgekregen tijdens de activaties en downloads in de tempels, geven wij tijdens deze dagen door. Daarnaast hebben we verschillende gezamenlijke activiteiten tijdens deze dagen (naast het programma).

9 t/m 11 september 2022

Inside Yoga  – Yoga retreat

Heb jij behoefte aan een paar dagen voor jezelf, wil je naar binnen
keren, tot rust komen, verbinden met jezelf, jouw hart openen op een
prachtige locatie in het samenzijn met een mooie groep andere vrouwen?
Aan het einde van de zomer en alle energie zich langzaam meer naar
binnen gaat keren staat er een mooi retreatweekend in Zeeland gepland.
Een heel weekend vol met yoga, inspirerende sessies, heerlijk
verzorgde maaltijden en veel tijd en ruimte om tot rust te komen, op
te laden en nieuwe inzichten op te doen.
We verblijven drie dagen met een fijne groep van maximaal 14 vrouwen
op een prachtige plek in de natuur. We hebben een mooi programma
samengesteld met verschillende yogasessies, een volle maan ceremonie
rondom het vuur,  dans, soudhealing en een stiltewandeling. Daarnaast
is er voldoende tijd en ruimte om tot rust te komen en nieuwe
inzichten op te doen. Het hele weekend worden we verzorgd door onze
geweldige kok.

16 t/m 18 september 2022

Just BE you and let Spirit do the rest –
Estrella 

Dit weekend is alleen voor vrouwen. De intentie is diepe overgave aan het leven en je zelfliefde en acceptatie vergroten door je seksuele energie, oftewel je levensenergie of the creative life force energy, volledig te laten stromen.
Deze overgave aan de Bron en de Joy, Bliss en Effortlessness die daarbij hoort, mogen wij doorgeven aan een ieder die daarvoor open staat.
Ik werk niet met een vast programma, maar meestal doen we satsangs, energetisch werk, yoga, ademwerk en alles wat ons op dat moment te binnen valt.

Als je meer informatie wilt of je voelt gelijk een ja en je wilt je opgeven, mail dan naar hello@fincavrij.nl of bel naar 06-26690770

Wat dit weekend je in ieder geval zal brengen is een enorme rust, stilte in het hoofd en een gevoel van éénheid.
Een vergroting van je liefde en een diep contact met wie je werkelijk bent.

We beginnen op vrijdag 16 september om 18 uur en eindigen op zondag 16 uur.
Jouw bijdrage aan dit unieke weekend is 333 euro 
*Als je alles in je voelt reageren dat je erbij ‘moet’ zijn, maar je hebt niet de financiele middelen, neem dan contact op. Misschien zijn er andere manieren dan geld uitwisselen.

30 september t/m 2 oktober 2022

Amudra Madhura

Info volgt

7 t/m 9 oktober 2022

Corona & Brechtje – Sensual feminine retreat 

Drie dagen samen zijn met vrouwen, waarbij we ons verbinden met onze sensualiteit & vrouwelijkheid. We doen oefeningen vanuit de Tao Tantra zoals geleide meditaties, dans en oefeningen die je helpen om meer in je lijf te komen en je innerlijke Godin & Sensuele Vrouw te laten stralen. Ook doen we sharings, journaling oefeningen en Inner Guidance. Dit is echt een reis naar binnen, een diepgaande ontdekking over jezelf. Je werkt op emotioneel, cognitief, energetisch en lichamelijk niveau en kan bewust ervaren wat je op al deze lagen te ontdekken hebt. Onderdeel van deze retreat is ook een prachtige Cacao Ceremonie. Door het drinken van de cacao help je jezelf om je hart te openen en te leren luisteren naar je innerlijke stem. Door de ceremonie en journaling oefeningen kom je dichter bij jezelf, je essentie en leer je luisteren naar je hart.

14 t/m 21 oktober 2022

Corona & Brechtje – Sensual Feminine – Tantra Training voor vrouwen

Toen Tantra op mijn pad kwam, voelde ik JA dit klopt. Dit is de essentie. Dit is mijn essentie. Tantra bracht me nog meer in verbinding met mijn lichaam. Door de jaren heen was ik al wel door o.a. yin yoga, cacao, InnerGuidance van mijn hoofd naar mijn hart gegaan. Maar echt van mijn hart nog meer mijn lichaam in zakken en verbinding maken met mijn bekkengebied, baarmoeder en yoni was er zeker nog niet. Tantra en vrouwencirkels gaven mij dit mij en nog zoveel meer! Zo zag ik hoe seksuele energie en spirituele energie samen zo verdiepend en versterkend kan zijn en hoe de seksuele energie de levensenergie is voor ALLES in ons leven. Of het nu je relatie met jezelf is, met je partner, met je bedrijf/werk, met je leven. It is in everything and everywhere.  Ik kijk er onwijs naar uit om dit aan jou door te geven tijdens de Sensual Feminine – Tantra Training voor vrouwen

21 t/m 23 Oktober 2022

Massage uitwissel Weekend – Rene Beerse

Vier keer per jaar verzorgen we massage uitwissel weekenden bij het mooie Finca Vrij . Gedurende het weekend wisselen we massages uit en genieten van elkaars gezelschap. Het gehele weekend is volledig verzorgd. Wij organiseren dit omdat we een passie hebben voor massage. We berekenen alleen de kosten door aan de deelnemers.. Er is veel belangstelling voor deze weekenden en we zitten meestal heel snel vol. We zijn echter
altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten in deze weekenden. Mocht je interesse hebben om een keer deel te nemen stuur dan een mail naar rene.beerse@planet.nl of wildezeeuw@gmail.com met vermelding van
je massage ervaring en je telefoonnummer. We nemen dan contact op om verdere details te bespreken.   Wil en René

4 t/m 6 november 2022

Soham Yoga Studio – yoga embodiment retreat

Yoga & Embodiment teacher Annemarie de Vooght en tevens eigenaresse van SoHam yoga studio te Bergen op Zoom, organiseert een weekend waarbij Yoga & Embodiment (= lichaamswerk) samen wordt verweven. Je leert verschillende Yoga en Somatische technieken om contact te maken met je eigen lichaamswijsheid & Intuïtie. Vandaaruit leer je om expressie te geven door middel van beweging en yoga. ’s Ochtends is het rustig wakker worden met zachte Yoga en Breathwork. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt volgt er een dynamische vinyasa yoga flow workshop, toegankelijk voor alle niveau’s. Met deze yoga sequence gaan we in de middag verder, waarbij er steeds meer ruimte komt om de bewegingen op jouw unieke manier vorm te geven. Daarbij worden er verschillende elementen en dynamieken toegevoegd. Je wordt natuurlijk helemaal begeleidt. Dus ook al ben je nieuw met Yoga, dan zeker ben je ook van harte welkom. Door Yoga & Embodiment te combineren kom je sneller in een flow. Vandaaruit creëer je. Inzichten komen naar boven. Je leert je yoga ‘eigen’ te maken. Alles wordt ook verweven met meditatie, visualisatie en diepe ontspanning

 

11 t/m 13 november 2022

Simone Verhage & Pauline Mensen – stilte retraite – zelfliefde

Kom terug naar jouw kern, Dit weekend staat vol in het thema van liefde en zelfliefde. Het centrum van jouw wezen. We nemen je mee in een reis naar het hart, naar liefde en vooral liefde voor jezelf. Een weekend om helemaal jezelf te zijn, te verstillen en ervaringen opdoen opdat je in contact komt met jouw innerlijke wijsheid.
In stilte kun je herinneren wie jij bent. Als je stil wordt en luistert kun je jouw innerlijke stem horen: vol zachtheid, wijsheid en liefde. Het is een krachtig geluid van binnenuit die jou helpt naar meer zelfacceptatie, respect en vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen. Tijdens dit weekend kun jij je geheel onderdompelen in een mooi programma van rust, stilte, meditatie, yoga, lichaamswerk en veel liefde. Twee krachtige helende principes komen bij elkaar: de liefde en de stilte. Het belooft een verzachtend en helend weekend te worden! De kosten zijn 350euro. Daarvoor krijg je een heerlijk weekend op Finca Vrij (2 overnachtingen, je slaapt met 1 (of 2) anderen in een appartement). Ook worden er in het kader van goede zelfzorg, heerlijke biologische en vegetarische gerechten voor je bereidt.

18 t/m 20 november 2022

Time travel to a past live – Esperide Ananas Ametista

Imagine time as a territory, in which you can travel, moving to a different moment as if it were a different place. There, you can meet a parallel you, ready to share talents, stories and help you face your challenges today. In this seminar, you’ll embark on an extraordinary soul journey, exploring your timelines to find another “you” holding the key to your health and happiness NOW.

More info coming soon

25 t/m 27 november 2022

Massage uitwissel Weekend – Rene Beerse

Vier keer per jaar verzorgen we massage uitwissel weekenden bij het mooie Finca Vrij . Gedurende het weekend wisselen we massages uit en genieten van elkaars gezelschap. Het gehele weekend is volledig verzorgd. Wij organiseren dit omdat we een passie hebben voor massage. We berekenen alleen de kosten door aan de deelnemers.. Er is veel belangstelling voor deze weekenden en we zitten meestal heel snel vol. We zijn echter
altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten in deze weekenden. Mocht je interesse hebben om een keer deel te nemen stuur dan een mail naar rene.beerse@planet.nl of wildezeeuw@gmail.com met vermelding van
je massage ervaring en je telefoonnummer. We nemen dan contact op om verdere details te bespreken.   Wil en René

2 t/m 4 december 2022

Amudra Madhura

Info volgt

Datum volgt later

Het maken van een Finca Vrij spiraal

Al vanaf het begin van Finca Vrij was er het idee om een spiraal te maken. Op de één of andere manier, kwam het er gewoon niet van. Na ons bezoek aan Damanhur in maart van dit jaar, snappen we waarom 🙂 Daar is het spiraal namelijk alom vertegenwoordigd.
We hebben daar zoveel geleerd dat we nu klaar zijn om het spiraal, dat eigenlijk al aanwezig is op de Finca, maar alleen nog in het echt gerealiseerd mag worden ook daadwerkelijk in het leven te roepen. Ze heeft de plek waar ze wil komen al aan ons laten zien. Ook is haar werking al duidelijk.
We zouden het leuk vinden om dit met een groep mensen te doen. We gaan de plek voorbereiden, het spiraal vorm geven, stenen beschilderen, enz. Je kunt het hele weekend komen, maar je kunt natuurlijk ook één van de dagen meedoen. Er zijn ook nog appartementen te huur op dit moment ( prijs per appartement 285 euro voor 3 nachten). 
Om je op te geven, kun je mailen naar hello@fincavrij.nl of stuur een appje naar 06-26690770

10 t/m 17 februari 2023

Licht Leven – Estrella en Erik

Meer informatie volgt
Om je op te geven, kun je mailen naar hello@fincavrij.nl of stuur een appje naar 06-26690770