20 t/m 23 februari 

Authentic Intimacy – 4 day tantric couples retreat #VOL#

 The retreat is sold out – mail us if you want to be on the waiting list

This retreat is perfect for couples that want to bring more depth in their relationship. It is a beautiful opportunity to dive into tantric practices and truthful communication, for couples who want to be fully alive and are longing to be deeply intimate with themselves and their partner: a 4-days retreat guided by Sjors Boelaars and Mirjam Maëla in a wonderful venue in Zeeland.

28 februari t/m 6 maart

Pranic Living & Health – Pranic Awakening 

Voel jij je op zielsniveau geroepen om de volgende stap op de evolutionaire ladder te zetten? Om gezonder te leven en in een hoger bewustzijnsniveau? Als het antwoord op deze vragen “ja” is dan is deze retreat helemaal voor jou!
The Pranic Awakening Program is een 8 daagse retreat in een natuurlijke omgeving op een prachtige locatie in Scharendijke in Nederland. Je zal begeleid worden in dit proces door ons, Amudra Madhura & Brahman Menor, wij leven van Prana en zijn deskundig op het gebied van prana, ademtechnieken, kundalini, traumarelease en op vele andere gebieden.

13 t/m 15 maart

De Zon Rond; Dans & meditatie weekend met Mati

Unieke combinatie van dans, adem & meditatie. We dansen elke dag. Een middag doen we de krachtige ademmeditatie; Adem je Vrij. Hoe dieper we verbonden zijn met onze adem, hoe dieper geworteld we zijn in het lichaam. Er is zoveel energie beschikbaar in ons lichaam, maar we weten niet altijd hoe we verbonden moeten blijven met deze energiebron. We voelen ons verbonden op de dansvloer of in meditatie, maar we verliezen deze verbinding zo gemakkelijk in de dynamiek van onze dagelijkse leven; werk, relatie, vriendschappen enzovoort. Door meer bewustzijn naar onze ademhaling te brengen en dat met het lichaam te verbinden, leren we onszelf te voeden met levensenergie die altijd beschikbaar is. Het maakt ons aanwezig. Door middel van dans en meditatie oefenen we om onder alle omstandigheden aanwezig te blijven in het lichaam. Wanneer je je adem herinnert, keer je terug naar het hier en nu en de bron van het leven. Het thema van dit weekend staat in het teken van lente & geboorte.

 

Elke maandag, 23 mrt – 6 apr

Ademwerk – Praktijk Estrella

Ademwerk is een hele natuurlijke manier om te re-connecten met het onderbewuste. Zonder verhaal je emoties ervaren en loslaten, ruimte maken en jezelf helemaal vullen met energie.
Bewust worden van je beperkende overtuigingen en deze transformeren. Wat wil je nog meer? We beginnen om 8 uur en drinken achteraf nog een kopje thee.

Jouw bijdrage is 15 euro, maar je kunt ook een 10 rittenkaart kopen voor 125 euro. Ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of die gevoelig zijn voor psychoses

 

27 t/m 29 maart

Massage Weekend – Rene Beerse

Besloten workshop

3 t/m 5 april

Systemische retraite – Susanne Graf

Voor wie?Voor iedereen die oude patronen wil doorbreken en nieuwsgierig is wat systemisch kijken kan opleveren in de breedste zin van het woord. Er de vinger niet achter krijgt waarom sommige situaties zich in het leven zowel prie als werk blijven herhalen. Inzicht wil hebben in de impact van de eigen familierelaties, tot soms wel generaties terug….! Of gewoon uitgebreid kennis wil maken en/of een weekend bezig wil zijn met sytemisch werken, d.m.v. verschillende vormen van opstellingen. We kiezen de vorm die op dat moment het beste aansluit bij jouw proces en/of vragen. Ook rituelen in de natuur maken daar van uit.

10 t/m 12 april

Yoga Zeeland Retreat – Corona Meerman

Wat mag je verwachten?
Je arriveert op vrijdag tussen 18.45 en 19.00 uur op onze prachtige locatie, midden in de natuur. Je drinkt een lekker kopje yogi tea en geniet van een heerlijk welkomstsnackje. Je brengt je spullen dan alvast naar je appartement. Na een ontspannen aankomst starten we het programma om 19.30 uur met een yin yoga les en kennismaking.
Daarna kun je gaan genieten van een weekend waarin je op en top wordt verzorgd met onder andere verschillende yogavormen, meditatie, een hartverwarmende cacao ceremonie, oefeningen voor persoonlijke ontwikkeling en verbinding, sharings en vegetarische maaltijden.

17 April t/m 24 april

Pranic Living & Health – Pranic Awakening 

Do you feel called to take the next step? Get rid of the most basic conditioning we have, that of eating and drinking? If you can get rid of that type of conditioning…..what else is possible?
In this retreat, you can get a sense of what’s possible and that is more than you can imagine.

This 8-day transformation program is designed to lead you into surrender and will support you on your spiritual journey. You will begin the transformation of every cell in your body to a Pranic cell….with that transformation you will uproot and soften dormant trauma’s in your cells. 

 This April retreat will be in English, but Dutch translation is possible.

24 t/m 26 april

Yoga weekend – Voel jezelf weer Sprankelen, Burn-out preventie! – Remke Schermer

Ademruimte….yoga en veel meer!

Ervaar je teveel stress in je leven of ga je richting een burn-out?  
En wil je meer rust en ontspanning ervaren in je lichaam en in je hoofd?

Tijdens deze retraite ga je op allerlei mogelijke wijze het lichaam en de geest laten ont-stressen en zul je technieken aanleren om mee te nemen naar het dagelijks leven.

Yoga, meditatie, massage, energetische oefeningen en tijd om te wandelen, te denken, te doen en te voelen!!

 

1 t/m 3 mei

Massage Weekend – Rene Beerse

Besloten workshop

8 t/m 10 Mei

Own it Retreat – Jump Movement 

Own the flow of your life. Wil jij ook ontdekken hoe je meer moeiteloos door je leven kunt navigeren? Hoe je meer kunt leven vanuit gevoel en ontspanning? En hoe je meer invloed kunt hebben op de positieve flow in jouw leven?

Dit weekend brengt je naar een minimale stand met maximaal effect: voelen, bewegen, voeding, tijd, delen, stilstand, gaan. Reflecteren en jouw stap bepalen. Het brengt je naar jezelf.

Spreekt je dit aan? Doe dan mee!

Lonneke Aerts en Ineke Hurkmans werken samen om 4 geweldige werelden bij elkaar te brengen: Jump Movement, Yoga, Cacao en Muziek. The best of four worlds!

15 t/m 17 Mei

Pranic Living & Health – Pranic Awakening 

info volgt

21 t/m 24 Mei

Lente-Dans-Retraite – Dansklooster 

In de Lente viert de natuur altijd haar feest, alles komt naar buiten en is vol kleur en geur. Een rijke metafoor om het leven te vieren. Dit jaar gaan we de Lente-Dans-Retraite op een nieuwe locatie geven. Finca Vrij is een gloednieuw retreatcentrum in Zeeland, op Schouwen Duiveland op een paar minuten afstand van zee. De look & feel van locatie en het landgoed eromheen zijn heerlijk fris en vrij, wij worden heel blij van de gedachte dat we als één van de eerste retraite-aanbieders van deze nieuwe locatie gebruik mogen gaan maken. Wij zorgen voor heerlijke dansmuzieklijsten, verstillende mediaties, aandacht voor contact, lekker eten… kortom… hier wil je zijn en je bent welkom.

29 t/m 31 Mei

Zing je Vrij retreat – Vanessa Leon

Zingen en klinken is voelen, ontladen, openen en vrij zijn.
Een 3 daags Retreat waarin jouw stem centraal staat. Zingen is helend en gezond voor lichaam en geest. De trilling van jouw stem zet energie in beweging, jij mag gehoord en gezien worden. Naast Zingen zal Verbonden Ademen en verbinden met de natuur in de vorm van een Blote-Voetenwandeling onder professionele begeleiding, een belangrijke rol spelen in de Retreat.
In hart gedragen samenwerking met Life Coach Walter Barning en Adem Coach Leslie Stoel brengen wij jou de gelegenheid jezelf opnieuw te ontmoeten en volledig ja te zeggen op jezelf en het leven.
Samen delen, verbinden, transformeren, zijn en genieten in een veilige bedding. En ooh ja, laten we plezier maken, het leven is leuk!

12 t/m 14 JUNI

Corona Meerman 

info volgt

3 t/m 5 JULI

Vrouwenlijn Opschonen – Anka Maranka

For all my Beautifull Sisters.

Dit weekend staat in het teken van het opschonen van je vrouwenlijn.
In een gezonde en natuurlijke verbinding weet je je gedragen in de schoot van je voormoeders. Je voelt hun steun, liefde en bescherming. Echter, de meeste vrouwen dragen (onbewust) een last van hun voormoeders met zich mee. Om hier vrij van te zijn is het belangrijk om helder te krijgen wat van jou is en wat je hebt overgenomen. En om dit in jouw systeem terug in balans te brengen. Dan kun je je eigen leven leven en dat doen waarvan jij gaat stralen.

20 t/m 24 JULI

Summer Retreat – Lost&found

A DOWN-TO-EARTH RETREAT
Ben je toe aan nieuwe energie, ontspanning en mooie ontmoetingen?
Dan is LOST&FOUND retreats zeker iets voor jou!

Leroy en Jim zijn twee enthousiaste coaches die jou een waardevolle en motiverende week zullen bezorgen. Zij bieden een mooi en afwisselend programma waarmee zij je helpen jezelf te (her)ontdekken en het beste uit jezelf te halen.
Gezondheid, creativiteit en plezier staan centraal.

Als je een retreat zoekt waar je kunt werken aan jezelf en aan je ontwikkeling maar waarbij een relaxte sfeer, positieve vibe en open-mind de basis zijn: you’ve found it!

18 t/m 20 september

Corona Meerman 

info volgt

2 t/m 4 oktober

Marie Jose Capello

info volgt

6 t/m 8 oktober

Vegan Yoga Retreat

Kijk je uit naar een paar dagen van totale ontspanning? Even goed voor jezelf zorgen door middel van yoga en gezond en lekker eten? Dan is dit vegan yoga retreat echt wat voor jou!

Rebecca van In-Jou Yoga en Farah van Farah’s table zorgen ervoor dat je tijdens het retreat kan ontspannen en weer kan verbinden met jezelf en de natuur. Deze 3 dagen staan helemaal in het teken van yoga en vegan eten. Dit retreat is een cadeautje aan jezelf want er worden heerlijke en gezonde maaltijden voor je gekookt en de yoga/meditatie zorgen wij ervoor dat je helemaal kan ontstressen. Daarnaast ga je zelf ook in de keuken aan de slag om de kneepjes van het plantaardig koken te leren.

9 t/m 11 oktober

Yuè Holistisch Weekend – Yuè Zhineng Qigong & Yoga

Dit is een Yuè retraite waarin je in 3 dagen de gelegenheid & ruimte hebt om je weer te verbinden met jezelf op een holistische manier.
Leer verstillen en je levensenergie weer te laten stromen zodat je kan genieten van alles wat aanwezig is. Tijdens deze 3 dagen zal je heerlijk verwend worden met gezond EN lekker eten, zijn er volop lessen op het gebied van meditatie, bewegen en ontspannen.
Dit evenement is for Women Only !
Wat we bieden
– Qigong & Yoga lessen / Meditatiesessies / Workshops / klankbeleving / Volledige verzorging
( 2 overnachtingen, lunches & diners) /
Massages (tegen bijbetaling, masseur aanwezig)

16 t/m 18 oktober

Anka Maranka – Jaartraining voor vrouwen

 In deze tijd van snelle veranderingen en veel afleiding is het nodig dat vrouwen zich richten op hun eigen wijsheid.

Terug gaan naar je essentie, jezelf ontketenen en ontwapenen. Werkelijk luisteren naar de wijsheid van jouw hart, van je lichaam en je dromen, en van daaruit te spreken en handelen. Om jouw scheppingskracht te herinneren en je innerlijk licht te laten stralen. Want dat is wat de wereld nodig heeft; jouw wijsheid, jouw liefde, jouw eigenheid, jouw grootsheid. Deze jaartraining opent poorten naar de wijsheid en kennis van jouw Vrouwelijke Bron.  Nodigt je uit je weer te verbinden met je innerlijke kracht en zachtheid. Jouw lichaam weer te bewonen, jouw eigenheid weer toe te laten en jouw plek terug toe te eigenen.  Het nodigt je uit om je wilde schoonheid toe laten in jouw leven, in je werk en je relaties. Zodat je een inspiratiebron bent voor iedereen die jouw pad kruist. En je hiermee jouw steentje bij draagt om het vrouwelijke energieveld de plek te geven die ze verdient.

30 oktober t/m 1 november

Amudra Madura 

info volgt

20 t/m 22 NOVEMBER

Corona Meerman 

info volgt

27 t/m 29 november

Anka Maranka – Jaartraining voor vrouwen

 In deze tijd van snelle veranderingen en veel afleiding is het nodig dat vrouwen zich richten op hun eigen wijsheid.

Terug gaan naar je essentie, jezelf ontketenen en ontwapenen. Werkelijk luisteren naar de wijsheid van jouw hart, van je lichaam en je dromen, en van daaruit te spreken en handelen. Om jouw scheppingskracht te herinneren en je innerlijk licht te laten stralen. Want dat is wat de wereld nodig heeft; jouw wijsheid, jouw liefde, jouw eigenheid, jouw grootsheid. Deze jaartraining opent poorten naar de wijsheid en kennis van jouw Vrouwelijke Bron.  Nodigt je uit je weer te verbinden met je innerlijke kracht en zachtheid. Jouw lichaam weer te bewonen, jouw eigenheid weer toe te laten en jouw plek terug toe te eigenen.  Het nodigt je uit om je wilde schoonheid toe laten in jouw leven, in je werk en je relaties. Zodat je een inspiratiebron bent voor iedereen die jouw pad kruist. En je hiermee jouw steentje bij draagt om het vrouwelijke energieveld de plek te geven die ze verdient.