06-24128948 contact@fincavrij.nl

Maandagavonden als er geen retraite gaande is

Ademwerk

Er is weer ademwerk op de maandagavond!
Ademwerk is een hele natuurlijke manier om te reconnecten met het onderbewuste. Zonder verhaal je emoties ervaren en loslaten, ruimte maken en jezelf helemaal vullen met energie. Bewust worden van je beperkende overtuigingen en deze transformeren.
We werken met verschillende vormen van ademwerk.
Binnenlopen vanaf half 8, we beginnen om 8 uur en drinken achteraf nog een kopje thee.
Jouw bijdrage is €15,-, maar je kunt ook een 5 kerenkaart voor €70,-of een 10 kerenkaart kopen voor €125,- . Als je mee wilt doen, kun je een berichtje sturen of mailen naar
06-26690770 / hello@fincavrij.nl . Ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of die gevoelig zijn voor psychoses

Regelmatig, vraag naar de eerstvolgende dag!

Finca Vrij community dagen

Misschien heb je gehoord van onze nieuwe droom om een community te starten. Een stuk land kopen en daarop mooie kleine woningen realiseren. Om je eigen stukje privé te hebben en verder het leven te delen met de andere community bewoners. 
Voor ons voelt het als het creëren van een community, het creëren van een leven samen en het creëren van een familie. Dat is best een (hele!) grote stap en daarom hebben we deze community dagen in het leven geroepen.
Met Finca Vrij hebben we een mooi speelveld om aan elkaar te kunnen snuffelen, om te zien of je überhaupt met meerdere mensen in een community zou willen leven en wat houdt dat leven in een buitengebied eigenlijk allemaal in? 
(Bijna) Elke dinsdag, soms ook op maandag en soms meerdere dagen achter elkaar, ben je welkom om te helpen op Finca Vrij. 
We onderhouden de tuinen, bouwen nieuwe projecten en/of objecten, maar vooral zijn we lekker met elkaar of met de Aarde bezig. Kom je voor het eerst, geef je dan even op, zodat je zeker weet dat de community dag doorgaat. Dit kan door het sturen van een appje naar 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl We zijn voornemens in het najaar weer een avond of dag over onze community ideeën te plannen.

22 t/m 24 september 2023

Feestival 5 Jarig bestaan Finca Vrij

Eind september bestaat Finca Vrij al weer 5 jaar, dit gaan we uiteraard vieren!
3 dagen lang is er van alles te doen op de Finca. Vrijdag en Zaterdag zijn er diverse workshops en healing, gaan we dansen en van muziek genieten,natuurlijk met heerlijk gezond snoepen en eten.
Er zijn lezingen en Zondag is er een leuk spiri-marktje waar diverse leuke producten worden aangeboden.

Vrijdag begint het om 13:00 uur, Zondag sluiten we rond een uur of 17:00 uur af.
Je kan tijdens het Feestival ook blijven slapen in een van onze appertementen.

Wij zullen dit bericht zo snel als mogelijk aanvullen met de defintieve invulling en prijzen.

28 t/m 30 april 2023

Deep Dive retreats – Nilo Feizi & Arash Parsan

Ben jij ready voor jouw Doorbraak? Voel je dat je het oude achter je wilt laten zodat je je échte Ik kan verwelkomen in je leven? We nodigen je uit om samen met ons diep te gaan.Vanuit vertrouwen en veiligheid. Zodat je weer kan verbinden met jezelf, je passie en de wereld om je heen.The Deep Dive Retreat Een transformatief Plant Based Medicine retreat inclusief 1-op-1 coaching vooraf- en na het retreat. Wij begeleiden je stap voor stap gedurende alle fases; persoonlijke begeleiding zowel tijdens de voorbereidingsfase, het retreat als tijdens de integratiefase tot weken erna.
Wat kan je verwachten: 2 ceremonies / Een programma met breathwork, meditaties en nog veel meer! / kleine groep / 1-op-1 Coaching zodat we aan de slag kunnen met jouw persoonlijke thema’s. Je hoeft je eigen geluk niet meer uit te stellen. Let’s go, op weg naar je nieuwe leven!

5 t/m 7 mei 2023

Besloten retreat

8 t/m 11 mei 2023

Tanja Jürgens

Besloten groep

12 t/m 14 mei 2023

Yoga retreat – Barbara & Garmt

Meer informatie volgt

27 t/m 29 mei 2023

Welcome to Epiphania – Vivovibes

We are very happy and excited because finally we are creating a safe and fun space for people like you to dive in self-discovery, in connection with your body and its five senses and, in connection with others.
Are you ready to welcome newness in your life? Open to re- connect with the power of your creativity? Curious to uncover insights that will get you closer to your true Self?
Would you like to be part of a community of empowered souls searching for a healthier and sustainable lifestyle willing to find more joy and vibrance in their lives?
 

2 t/m 4 jUNI 2023

Innerlijke krachtpatsers – Danielle Niesten & Gaby van Beers

Wil jij meer uit je hoofd en meer in je lijf? In het hier en nu leven?  Oftewel bewust ZIJN.

Wist je dat wanneer vrouwen samen komen er een bijzondere energie vrij komt? De oerkracht van de vrouw is verbinding maken. In ons dagelijkse drukke bestaan raken wij hier echter van verwijderd.  Tijdens ons magische retreat gaan we ervaren wat de kracht is van het verbinden met jezelf, met elkaar, de natuur en de stilte.. bewust aanwezig ZIJN.
Woorden die de invulling van het retreat omschrijven: Yoga / Meditatie / Stilte / Cacao / Klankschalen / Mindfulness / Verbinding / Healthy food / Natuur / VerstillingWij helpen jou om de kracht van “bewust aanwezig zijn in het moment” te ervaren, zodat jij meer innerlijke rust zult bereiken.

9 t/m 11 Juni 2023

Francisco d’Hoore 

Besloten retreat

20 t/m 24 september 2023

Jivamukti Yoga retreat – Francis & Esther

Kom je onderdompelen in het Jivamukti Yoga retreat met Francis & Esther! 
Tijd voor jezelf tijdens dit heerlijke retreat met inspirerende yogalessen, stilte, muziek, filosofie en goed eten. 
Inclusief:  Jivamukti Yoga (vinyasa) en Yin yoga lessen / Pranayama en meditatie /
Yoga filosofie / mantra chanten / stiltedag / native flute concert met Liesbet Leroy / 

en alle maaltijden vegan of vegetarisch door geweldige kok Nico

.

29 september t/m 1 oktober 2023

Relax & Release retreat – Inside Yoga

Heb jij behoefte aan een paar dagen voor jezelf, wil je naar binnen keren, tot rust komen, verbinden met jezelf, jouw hart openen op een prachtige locatie in het samenzijn met een mooie groep andere vrouwen? Midden in de lente als alle energie zich steeds meer naar buiten gaat richten staat er een mooi retreatweekend in Zeeland gepland.

 We verblijven drie dagen met een fijne groep vrouwen op een prachtige plek in de natuur. We hebben een mooi programma samengesteld met verschillende yogasessies, een cacaoceremonie rondom het vuur, dans, soudhealing en een stiltewandeling. Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om tot rust te komen en nieuwe inzichten op te doen. Het hele weekend worden we verzorgd door onze geweldige koks met heerlijke maaltijden en snacks.

2 t/m 6 oktober 2023

Barbara Schriek

Plant medicijn retraite

13 t/m 15 oktober 2023

Relaxotopia – Shake it Off and be Yourself 

transformeer door TRE® en Touch Of Matrix®

Dit weekend in bewustzijnscentrum “Finca Vrij” aan de Zeeuwse kust wordt een blijvend geschenk voor jezelf. Je maakt contact met je zelfhelend vermogen via TRE® (Tension & Trauma Relaesing Exercises) en Touch Of Matrix® en transformeert van binnenuit. 

Verder is er een mooie energetische tuin, de zee, yoga, meditatie, gezonde voeding, ontspanning en connectie.

Inschrijving via martinevoet@relaxotopia.be 

20 t/m 22 oktober 2023

Shine – Voed je Hart en Ziel Retreat

Wat beleef je tijdens onze VOED JE HART EN ZIEL RETREATS?
Tijdens onze retreats willen wij jou als deelnemer bewust maken van patronen en gewoontes, deze gaan bekijken en doorgronden en tegelijk willen we je bewust maken van de toestand van lijf/hoofd/emoties bij deze patronen.
Om hiermee aan de slag te gaan in je dagelijkse leven willen we jou VOORAL handvaten geven die je zelf levenslang zal kunnen gebruiken om balans te vinden.
Inderdaad – zelfredzaamheid & auto-motivatie 🙏 dat zijn onze key doelen in deze retreats. Ben jij er klaar voor om zelf het heft in handen te nemen én om tools voor het leven aan te leren. Want heel veel kennis zit al vanbinnen … Soms heb je gewoon iemand nodig die het “kraantje” openzet. En dat doen wij met plezier.

17 t/m 19 november 2023

Massage uitwisselweekend – Rene Beerse

Ons streven is om 4 massage uitwissel weekenden per jaar te verzorgen bij het mooie Finca Vrij complex. We hebben reeds een aantal weekenden georganiseerd waarbij we met 14 tot 16 masseurs/masseuses samen zijn van vrijdagavond 18:00 uur tot zondag 17:00 uur. Gedurende het weekend wisselen we massages uit (2 per dag) en genieten van het gezelschap van elkaar. Het gehele weekend is volledig verzorgd en wij organiseren dit omdat we een passie hebben voor massage.
We berekenen alleen de kosten door aan de deelnemers zodat deze voor vrijwel iedereen zijn op te brengen. Er is veel belangstelling voor deze weekenden en we zitten meestal heel snel vol. We zijn echter altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten in deze weekenden.
Mocht je interesse hebben om een keer deel te nemen stuur dan een mail naar rene.beerse@planet.nl of WildeZeeuw@gmail.com met vermelding van je massage ervaring en je telefoonnummer. We nemen dan contact op om verdere details te bespreken.

Wil en René

23 t/m 26 november 2023

Magda Elmorsi – Ahmyo Sacred Healing

planten medicijn

1 t/m 3 december 2023

Francisco d’Hoore 

Besloten retreat