06-24128948 contact@fincavrij.nl

26 Maart t/m 2 April 2024

Transformatieve reis naar de Karcht en Lichtplek Damanhur 

Onze recente verblijven in Damanhur hebben zoveel indruk gemaakt en zoveel impact gehad op zowel Erik als mij, Estrella, dat we dit graag delen met mensen die zich ook hierdoor aangetrokken voelen. Na onze eerste reis in juni van dit jaar gaan we volgend jaar weer een reis organiseren om je onder te dompelen in de energie van één van de oudste spirituele communities van Europa met zijn bijzondere ondergrondse tempels vol schilderingen en enorme hoge frequenties.

Het zal wederom een zeer unieke reis worden, omdat het tot nog toe, iedere keer weer onze stoutste verwachtingen heeft overtroffen. Onze zeer bijzondere eerste ervaring die wij hebben gehad, willen Erik en ik heel graag met jullie delen. Zoals Estrella elke keer weer zegt als ze over Damanhur praat is dat ze het vindt als ‘leven in de Celestijnse Belofte’ (boek van James Redfield)
Veel van de dingen die Estrella en Erik hebben doorgekregen tijdens de activaties en downloads in de tempels en tijdens andere reizen die ze hebben gemaakt naar Damanhur, geven zij tijdens deze dagen door. Daarnaast hebben we verschillende gezamenlijke activiteiten tijdens deze dagen (naast het programma van hieronder).
Wat staat er allemaal op het programma?
Natuurlijk gaan we naar Damil waar veel van de vieringen worden gehouden.
Ook de Sacred Woods bezoeken we. Op deze plekken liggen ontzettend veel verschillende spiralen die je kunt lopen en die op verschillende manieren bekrachtigd zijn, waardoor elk spiraal een andere uitwerking heeft.
Uiteraard gaan we ook de tempels van Humankind in!
Ook gaan we naar Crea, het hart van Damanhur met de shops en het healing centrum, waar je een Pranic Self Healing krijgt.
We bezoeken ook één of meerdere nucleos en krijgen een inkijkje in het leven in een van de oudste communities in europa
We slapen in een prachtig Damanhur hotel, waar alleen onze groep zal verblijven, op loopafstand van Crea en de shops.
De kosten voor deze reis zijn € 1655,- per persoon voor een twee persoonskamer met gedeelde badkamer, maar er is een mooie korting van 100 euro als je inschrijft en betaalt voor 5 december 2023. Dus early bird prijs is € 1555,- per persoon voor een 2 persoonskamers met gedeelde badkamer.
We hopen dat je net zo enthousiast bent geworden als wij en dat je meegaat op deze bijzondere ervaring!
Voor meer informatie of om je op te geven kun je mailen naar hello@fincavrij.nl of bellen naar 06-26690770

Regelmatig, vraag naar de eerstvolgende dag!

Finca Vrij community dagen

Misschien heb je gehoord van onze nieuwe droom om een community te starten. Een stuk land kopen en daarop mooie kleine woningen realiseren. Om je eigen stukje privé te hebben en verder het leven te delen met de andere community bewoners. 
Voor ons voelt het als het creëren van een community, het creëren van een leven samen en het creëren van een familie. Dat is best een (hele!) grote stap en daarom hebben we deze community dagen in het leven geroepen.
Met Finca Vrij hebben we een mooi speelveld om aan elkaar te kunnen snuffelen, om te zien of je überhaupt met meerdere mensen in een community zou willen leven en wat houdt dat leven in een buitengebied eigenlijk allemaal in? 
Regelmatig zijn er community dagen waarop we met elkaar aan de slag gaan; 
We onderhouden de tuinen, bouwen nieuwe projecten en/of objecten, maar vooral zijn we lekker met elkaar of met de Aarde bezig. Kom je voor het eerst, geef je dan even op, zodat je zeker weet dat de community dag doorgaat. Dit kan door het sturen van een appje naar 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl 

26 t/m 30 maart 2024

Transform, grow and evolve – Core

Fed up with playing small? Want to know who you are? And what you actually want?

Ready to wash off layers of stuck emotions, limiting beliefs and stories?
Are you… ready to go back to your CORE?
In this 5-day journey you will travel through the depths of your being, unleashing your full potential. This journey will peel off layers and baggage, coming to the core of who you are. During the training you will gain deeper awareness around limiting beliefs and judgements, understand patterns of seeking for love, approval and attention from the outside, and you will face your deepest fears. Welcoming you home to an embodied experience of love, trust and freedom

8 t/m 12 april 2024

Barbara Schriek – Into your Wilderness

Jaartraining besloten groep

12 t/m 14 april 2024

Barbara Schriek – Into your Wilderness

Jaartraining besloten groep

19 t/m 21 april 2024

Massage uitwisselweekend – Rene Beerse

Besloten groep

22 t/m 25 april 2024

Pauls Kite Schule- Yoga & Kite surfing 

Kite surfing and yoga for women only

28 t/m 30 april 2024

Lente weekend – Connection Mati Engwerda

Dans

29 april t/m 2 mei 2024

Indigo – Tanja Jürgens

Yoga retreat, voertaal Duits

3 t/m 5 mei 2024

Ashtanga Yoga Retreat – Soham Yoga Studio

Info volgt

9 t/m 12 mei 2024

Elke Kalkhul

Yoga retreat, voertaal Duits

26 t/m 30 mei 2024

The Yoga Home – Esther Stal

Yoga retreat, 

26 t/m 30 mei 2024

The Yoga tempel – Barbara van Norden

Yoga retreat, 

27 t/m 29 september 2024

Retreat to your Heart – Soham Yoga Studio

Info volgt

22 t/m 24 november 2024

Massage uitwisselweekend – Rene Beerse

Besloten groep