Aug > Maandag/woensdag/vrijdag
19 / 21 / 23 

Ochtendyoga en ademwerk

We beginnen met kundalini yoga en eindigen met 15 minuten ademwerk. Het zal je vullen met energie en je dag een flinke kickstart geven 🙂
Opgeven wordt op prijs gesteld, maar hoeft niet.
(Zorg wel dat je op tijd bent)
Dat kan door een mail te sturen naar info@praktijk-estrella.nl
of app naar 06-26690770
Jouw bijdrage is 5€ per keer, 5 keer voor 22€ of 10 keer voor 40€

 

21 AUG    20:00 -22:00 uur

Troubadour – Stefan van de Sande

Stefan van de Sande reist als Troubadour & Songwriter door Europa.
Zijn autobiografische liedjes brengen hem naar verre oorden. Met gitaren, tenten en een oude volkswagen gaat hij naar de mensen toe om hen te laten delen in wat hem beweegt en wat hij ziet en voelt. Naast liedjesschrijver is hij ook verteller en natuurliefhebber. De rust, de vrijheid en de natuur klinken door in zijn repertoire, maar ook het leven van een man met verlangens en zorgen. Een optreden met Stefan van de Sande is zitten, genieten en luisteren naar een authentiek mens die met liefde en passie zijn leven leeft.

17 aug    21:00 – 23:00 uur

Kampvuur op Finca Vrij

Dit keer is het kampvuur samengevoegd met “lekker eten met Louise”.
Het staat er los van maar je kan natuurlijk ook lekker komen eten!
Een vuurtje is altijd betoverend. Nog leuker is het als je met elkaar samen rond het vuur kan Zijn. Babbelend, muziek makend, zingend of gewoon in stilte.. We laten de avond zichzelf vullen..

Jouw bijdrage voor het hout, knabbeltje en een drankje is €7,50
Opgeven is fijn (dan weten we een beetje wat we in huis moeten halen), maar je mag ook op het laatste moment binnenlopen. Opgeven kan door te mailen naar info@praktijk-estrella.nl of app naar 06-26690770

17 AUG   19:00 -22:00 uur

Lekker eten met Louise

Een prachtige permacultuur tuin met superverse biologische groentes, eieren van eigen kipjes en Louise, die heerlijk kan koken.. Dat is toch een supercombinatie 🙂  Daarom hebben we op zaterdagavond 17 augustus een gezellige avond met een heerlijk vegetarisch diner, (hoofdgerecht met zalig toetje), met veel liefde gemaakt door Louise (één van de koks die je in kunt huren wanneer je het centrum hebt gehuurd). Jouw bijdrage voor deze avond is €17,50 . Maximaal 20 personen.
Je kunt je opgeven door het sturen van een appje of bericht naar 06-26690770.
Na betaling van het tikkie is je plek dan gegarandeerd!  
Vol is vol!

6 t/m 8 September

Detox Yoga Retreat – Lifestyle Studio Online

Ben je toe aan een reset van Body, Mind & Soul? Een weekend voor jezelf? Aan het loslaten van oude gewoonten en patronen op fysiek, mentaal en emotioneel gebied? Rust in lichaam en geest? Even opladen voordat je weer aan het werk gaat na de zomer vakantie.

Kom dan naar dit unieke Detox Yoga Retreat in Zeeland, vlak bij het strand! Door een sapvasten kuur (mildvasten op aanvraag) kom je weer goed in je vel, zowel letterlijk en figuurlijk.

 

9 t/m 11 September

Expansion and awakening of consciousness

3 dagen lang kun je meedoen met ayahuasca ceremonies gehouden door Maestro Moises uit Peru op het prachtige centrum Finca Vrij.
De echte Peru ervaring, maar dan op Hollandse bodem.
Tijdens de ceremonie zingt Moises icaros, heilige genezende liederen, die je overdag na de de ceremonie kunt leren zingen.Tabbacco-tea  ceremonies worden ook aangeboden door de Maestro.

Creatieve expressie, individuele meditaties en sharings werken allemaal samen om te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en datgene los te laten wat je weerhoudt om te stromen, om je stevig te connecten met je ziel en je levenskracht en je levensvreugde te vergroten.

13 t/m 15 September

Yoga Zeeland retreat – Corona Meerman

Je arriveert op vrijdag op onze prachtige locatie, midden in de natuur. Na een ontspannen aankomst starten we het programma om 19.30 uur met een openingscirkel.

Daarna kun je gaan genieten van een weekend waarin je op en top wordt verzorgd met onder andere verschillende yogavormen, meditatie, een hartverwarmende cacao ceremonie en vegetarische maaltijden. We willen graag dat het weekend een beetje een verrassing blijft én we willen ons overgeven aan de mooie flow die er zal ontstaan, daarom kiezen we ervoor om niet de exacte planning met je te delen 🙂Op zondagmiddag ga je tussen 16.00 en 17.00 uur weer naar huis, opgeladen en met een warm hart vol liefde.

27 September t/m 4 oktober

Pranic Living Retreat – Amudra & Menor

Voel jij je op zielsniveau geroepen om de volgende stap op de evolutionaire ladder te zetten? Om gezonder te leven en in een hoger bewustzijnsniveau? Als het antwoord op deze vragen “ja” is dan is deze retreat helemaal voor jou!
The Pranic Awakening Program is een 8 daagse retreat in een natuurlijke omgeving op een prachtige locatie in Scharendijke in Nederland. 
Er lopen twee programma’s tegelijkertijd in ons Pranic Awakening Program. Je hebt de keuze voor een 3-daagse dryfast (geen voeding/geen water) of 3 dagen vasten (met water) De keuze van de 3-daagse dryfast (het breatharian programma) moet echt een roeping voor je zijn en is een totale overgave aan het goddelijke. Maar als je medicijnen slikt die niet kunnen worden verminderd, bij hartproblemen, psychose, depressie of soortgelijke, kies je eerst voor de 3 dag vasten (met water) om je immuunsysteem te resetten. Hierna zullen je lichaam en geest gezonder worden en ben je na 6 tot 12 maanden klaar om het Breatharian programma alsnog te volgen. Het is wetenschappelijk bewezen dat 72 uur vasten je immuunsysteem totaal reset.

4 t/m 6 Oktober

Yoga & gewoon loslaten – Je innerlijke kracht

Yoga & Gewoon Loslaten door elkaar verweven in een bijzonder en uniek retreat weekend op een van de rustige plekken In Zeeland. Wat kun je verwachten:
* diverse vormen van yoga, voor iedereen haalbaar
* meditatiemomenten
* inzicht hoe je vasthoudt om daarna los te kunnen laten
* je leert loslaten
* geen volgepakt programma, ook tijd voor jezelf
* 2 overnachtingen
* heerlijke vegetarische maaltijden
* heel de dag thee & water
* laat je vooral verrassen door wat er nog meer op het programma staat

11 t/m 13 oktober

Massage Weekend -Renee Beerse

Besloten workshop

 

24-27 Oktober  

Uachuma (San Pedro) Medicine Retreat 

We invite you for a beautiful retreat! In this retreat, you will get in touch with the immense power of the medicine plant Uachuma, together with an introduction into the old wisdom of the Andean people. This will come to you through Cecilia and her son Raul from Chavin de Huantar – Peru. 

 Uachuma is a cactus which grows in the high mountains of Peru. It is a slow and deep opener of your perception into the realm of the Heart. It offers clear experiences of Remembrance by unfolding on a very sensitive and pure level our connection with Nature, with people and with the Great Mystery.

1 t/m 3 november

Shine Brightly – Sacha & Blanca

Ben je toe aan een weekend ontspannen en opladen?
Verlang je ernaar om afstand van je dagelijkse leven te nemen om in verbinding met jezelf te komen: uit je hoofd, in je hart en je lijf?

 Speciaal voor jou en andere, gelijkgestemde vrouwen organiseren we daarom het Shine Brightly weekend retreat: in een andere omgeving en toch dichtbij huis. Een plek waar jij de ruimte hebt om helemaal jezelf te zijn. Je zult na dit weekend als herboren en met die ‘special glow’ weer naar huis vertrekken. Dit weekend gaat over ont-moeting: We nodigen je uit het ‘moeten’ en de verschillende rollen die je in het dagelijks leven hebt even helemaal los te laten. Met onder andere Yoga, meditatie en dans zak je langzaam van je hoofd in je lijf en je hart. Van daaruit kun je dieper ontspannen en kom je dichterbij jezelf.

15 t/m 17 november

Amudra & Menor

Info volgt

22 t/m 24 november

Massage Weekend -Renee Beerse

Besloten workshop

 

29 november t/m 1 december

Essensuality – Jup Jansonius

Essensuality een 5rhythms dans workshop over ontspanning en zelfzorg,
over ontvangen en geven zonder jezelf te verliezen. We werken in deze
workshop voornamelijk vanuit de zintuigen en bewegen wat we voelen en
ervaren. We combineren dans, yoga en massage met rust, stilte en heerlijk eten.
een fantastische voorbereiding op de winter en een groot kado aan
jezelf.
Early bird tot 1 nov € 265 all incl. eten, slapen, dansen. Er wordt in Engels en Nederlands lesgegeven
docent: Jup Jansonius 5 rhythms waves / heartbeat, yin yoga, coaching en
massage.