06-24128948 contact@fincavrij.nl

7 mei 2022 11 tot 17 of….

Finca Vrij – Meet & Greet – Verbindingsdag

Wil je al een poosje Finca Vrij bezoeken, maar is het er nog niet van gekomen?
Wil je meer weten over het leven van Prana of Autonoom worden of zijn?
Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe projecten die we gaan realiseren of wil je gewoon gelijkgestemden ontmoeten en een heerlijke dag hebben? Ben je benieuwd naar onze verhalen over Damanhur of naar de (nieuwe) producten die te krijgen zijn in de shop?
Kom dan naar deze ‘Meet & Greet” verbindingsdag!
Het wordt een dag vol informatie, uitwisseling, ontmoetingen met gelijkgestemden, inspiratie, gezelligheid, verbinding en ga zo maar door.
Er zijn lezingen over het leven vanuit overgave en Prana en wat het ons gebracht heeft, ons leven als autonoom en wat dat inhoudt, maar ook gaan we het hebben over de nieuwe producten die binnenkort te koop zijn via onze shop. Producten die wat ons betreft helemaal bij deze nieuwe energie past en die je zullen helpen om je bewustzijn te verruimen en je hoogste potentieel te leven. Verder wil je misschien wel helpen met de vele nieuwe projecten die we gaan starten op Finca Vrij.
De entreeprijs voor deze dag is 15 euro, hiervoor kun je alle lezingen volgen en krijg je een lekker bakje thee/koffie met iets lekkers erbij. Daarnaast kun je je inschrijven voor een lunch en/of diner en is er ’s avonds een dansavond. Kijk op onze Facebook pagina, of vraag om meer informatie over deze dag.

Dat kan door een mail te sturen naar hello@fincavrij.nl of bel naar Estrella: 06-26690770

20 t/m 22 mei 2022

Sensual Feminine Retreat – Corona Meerman 

Drie dagen samen zijn met vrouwen, waarbij we ons verbinden met onze sensualiteit & vrouwelijkheid. We doen oefeningen vanuit de Tao Tantra zoals geleide meditaties, dans en oefeningen die je helpen om meer in je lijf te komen en je innerlijke Godin & Sensuele Vrouw te laten stralen.
Ook doen we sharings, journaling oefeningen en Inner Guidance. Dit is echt een reis naar binnen, een diepgaande ontdekking over jezelf. Je werkt op emotioneel, cognitief, energetisch en lichamelijk niveau en kan bewust ervaren wat je op al deze lagen te ontdekken hebt.

Onderdeel van deze retreat is ook een prachtige Cacao Ceremonie. Door het drinken van de cacao help je jezelf om je hart te openen en te leren luisteren naar je innerlijke stem. Door de ceremonie en journaling oefeningen kom je dichter bij jezelf, je essentie en leer je luisteren naar je hart.

23 t/m 26 mei 2022

Lena Rentscher  – retreat

Info volgt.

27 t/m 30 mei 2022

Barbara van Norden  – Yoga retreat

We are so happy to be back on the Finca Vrij. To welcome you, and take you with us on a journey into a rhythm in which we feel and balance nature in ourselves as we practice with each other. A long weekend to shine from the inside out. A full program with yoga, meditation, pranayama, sun, beach and delicious healthy food. 
In the mornings we start with pranayama, meditation and vinyasa / flow yoga in which we will blend the theme of the weekend. After breakfast there is time to sunbathe on the beach or in the gardens or relax in the rooms as desired. In the afternoon we have various workshops. The evening program is a mix of yin yoga, yoga nidra and meditation. 

This weekend we are creating a space together especially for you to feel safe and open. To take a step back from this constantly changing world and realize that unstirred peace and truth lives only within us.

3 t/m 5 juni 2022

Dorinde de Boer  – Yogaretreat –
Wijsheid van de vrouwelijke ziel 

Liggend in het gras, in de koesterende warmte van de zon, omringd door de geur van ontelbare bloemen, streelt een zachte lentebries je huid…
Wat heb jij nodig om je weer te herinneren wie je werkelijk bent? Om je te verbinden met jouw vrouwelijke ziel? Laten we bewegen, verzachten, ontspannen en genieten.
Herinneren, herkennen, helen. Luisteren naar de wijsheid van onze vrouwelijke ziel. Zacht, liefdevol en wijs. Sprankelend en krachtig. En nog zoveel meer! 
We gaan op ontdekking en maken een innerlijke reis door alle lagen van wie jij bent. Hier is ruimte om helemaal jezelf te zijn. Een betoverende plek om weer verbinding met jezelf en de natuur te maken. Om thuis te komen bij jezelf.

6 t/m 9 Juni 2022

Lena Rentscher  – retreat

Info volgt.

10 t/m 12 Juni 2022

Linda de Waal – plus+yoga retreat

Info volgt.

17 t/m 19 Juni 2022

yoga retreat

Besloten groep

24 t/m 26 juni 2022

Massage uitwissel Weekend – Rene Beerse

Vier keer per jaar verzorgen we massage uitwissel weekenden bij het mooie Finca Vrij . Gedurende het weekend wisselen we massages uit en genieten van elkaars gezelschap. Het gehele weekend is volledig verzorgd. Wij organiseren dit omdat we een passie hebben voor massage. We berekenen alleen de kosten door aan de deelnemers.. Er is veel belangstelling voor deze weekenden en we zitten meestal heel snel vol. We zijn echter
altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten in deze weekenden. Mocht je interesse hebben om een keer deel te nemen stuur dan een mail naar rene.beerse@planet.nl of wildezeeuw@gmail.com met vermelding van
je massage ervaring en je telefoonnummer. We nemen dan contact op om verdere details te bespreken.   Wil en René

juli & augustus 2022

Appartementen te huur

In de maanden Juli en Augustus zijn onze appartementen te huur voor 2-personen

5 t/m 8 september 2022

Lena Rentscher  – retreat

Info volgt.

9 t/m 11 september 2022

Inside Yoga  – Yoga retreat

Heb jij behoefte aan een paar dagen voor jezelf, wil je naar binnen
keren, tot rust komen, verbinden met jezelf, jouw hart openen op een
prachtige locatie in het samenzijn met een mooie groep andere vrouwen?
Aan het einde van de zomer en alle energie zich langzaam meer naar
binnen gaat keren staat er een mooi retreatweekend in Zeeland gepland.
Een heel weekend vol met yoga, inspirerende sessies, heerlijk
verzorgde maaltijden en veel tijd en ruimte om tot rust te komen, op
te laden en nieuwe inzichten op te doen.
We verblijven drie dagen met een fijne groep van maximaal 14 vrouwen
op een prachtige plek in de natuur. We hebben een mooi programma
samengesteld met verschillende yogasessies, een volle maan ceremonie
rondom het vuur,  dans, soudhealing en een stiltewandeling. Daarnaast
is er voldoende tijd en ruimte om tot rust te komen en nieuwe
inzichten op te doen. Het hele weekend worden we verzorgd door onze
geweldige kok.

16 t/m 18 september 2022

Just BE you – And let Spirit do the Rest
Estrella 

Dit wordt een heel mooi retreat waar ik heel veel mag gaan doorgeven van alles wat in mij is geactiveerd en herinnerd tijdens ons verblijf in Damanhur. 
Misschien geef ik dit retreat samen met Avalo, die daar is opgegroeid. Wij her-kenden elkaar op het eerste gezicht en dat heeft voor ons beiden gezorgd dat we diep verankerd zijn in ons Zijn. Deze overgave aan de Bron en de Ioy, Bliss en Effortlessness die daarbij hoort, mag ik doorgeven aan een ieder die daarvoor open staat. Er is geen vast programma, maar er zullen vele darshans zijn, satsangs, energetisch werk, yoga, ademwerk en alles wat ons op dat moment te binnen valt.
Let op: Als Avalo erbij is, is dit retreat in het Engels! 
Als je meer informatie wilt of je voelt gelijk een ja en je wilt je opgeven, mail dan naar hello@fincavrij.nl of bel naar 06-26690770
(Wil je meer lezen over een aantal van mijn ervaringen in Damanhur om een beetje te voelen waar dit retreat over gaat, kijk dan op mijn facebook pagina https://www.facebook.com/estrella.devrijer/) 
Wat dit weekend je in ieder geval zal brengen is een enorme rust, stilte in het hoofd en een gevoel van éénheid. Een vergroting van je liefde en een diep contact met wie je werkelijk bent. En wie weet, misschien worden er bij jou ook wel allemaal her-inneringen  aan andere tijden en plaatsen geactiveerd 😉
We beginnen op vrijdag 6 mei om 18 uur en eindigen op zondag 16 uur.
Jouw bijdrage aan dit unieke weekend: Tot 1 juli (voor de early bird, en je weet wat die deed 🙂 333 euro daarna 399 euro*
*Als je alles in je voelt reageren dat je erbij ‘moet’ zijn, maar je hebt niet de financiele middelen, neem dan contact op. Misschien zijn er andere manieren dan geld uitwisselen.

30 september t/m 2 oktober 2022

Amudra Madhura

Info volgt

7 t/m 9 oktober 2022

Corona Meerman 

Info volgt.

10 t/m 13 Oktober 2022

Lena Rentscher  – retreat

Info volgt.

21 t/m 23 Oktober 2022

Massage uitwissel Weekend – Rene Beerse

Vier keer per jaar verzorgen we massage uitwissel weekenden bij het mooie Finca Vrij . Gedurende het weekend wisselen we massages uit en genieten van elkaars gezelschap. Het gehele weekend is volledig verzorgd. Wij organiseren dit omdat we een passie hebben voor massage. We berekenen alleen de kosten door aan de deelnemers.. Er is veel belangstelling voor deze weekenden en we zitten meestal heel snel vol. We zijn echter
altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten in deze weekenden. Mocht je interesse hebben om een keer deel te nemen stuur dan een mail naar rene.beerse@planet.nl of wildezeeuw@gmail.com met vermelding van
je massage ervaring en je telefoonnummer. We nemen dan contact op om verdere details te bespreken.   Wil en René

28 t/m 30  oktober 2022

Finca Vrij – Weekend voor alleen Mannen – Erik en Niek

Een weekend alleen voor mannen, waarbij we diep naar binnen gaan en alle bullshit laten varen. Meer informatie volgt. 

4 t/m 6 november 2022

Soham Yoga Studio – yoga embodiment retreat

Yoga & Embodiment teacher Annemarie de Vooght en tevens eigenaresse van SoHam yoga studio te Bergen op Zoom, organiseert een weekend waarbij Yoga & Embodiment (= lichaamswerk) samen wordt verweven. Je leert verschillende Yoga en Somatische technieken om contact te maken met je eigen lichaamswijsheid & Intuïtie. Vandaaruit leer je om expressie te geven door middel van beweging en yoga. ’s Ochtends is het rustig wakker worden met zachte Yoga en Breathwork. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt volgt er een dynamische vinyasa yoga flow workshop, toegankelijk voor alle niveau’s. Met deze yoga sequence gaan we in de middag verder, waarbij er steeds meer ruimte komt om de bewegingen op jouw unieke manier vorm te geven. Daarbij worden er verschillende elementen en dynamieken toegevoegd. Je wordt natuurlijk helemaal begeleidt. Dus ook al ben je nieuw met Yoga, dan zeker ben je ook van harte welkom. Door Yoga & Embodiment te combineren kom je sneller in een flow. Vandaaruit creëer je. Inzichten komen naar boven. Je leert je yoga ‘eigen’ te maken. Alles wordt ook verweven met meditatie, visualisatie en diepe ontspanning

 

11 t/m 13 november 2022

Simone Verhage & Pauline Mensen – yoga retreat

Info volgt