06-24128948 contact@fincavrij.nl

15 t/m 17 april 2021

Do-In-Yoga – Patricia Lie

Naar buiten keren en ontwaken.
Dit in combinatie met Do-In Yoga, meditaties, ademsessies en klankschalen is een optimale combinatie om het leven te vieren en goed voor jezelf en je imuun systeem te zorgen.
Het zelfhelende vermogen van lichaam en geest een boost te geven.
Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd met heerlijke maaltijden.
Inclusief: Twee overnachtingen, twee klankschalen sessies van Rijk Baron,
Just Be Energy Do-In Yoga, diverse meditaties, ademsessie en heerlijke maaltijden. Meer informatie: info@ledauphine.nl

 

23 t/m 25 april

Massage uitwissel Weekend – Rene Beerse

Vier keer per jaar verzorgen we massage uitwissel weekenden bij het mooie Finca Vrij . Gedurende het weekend wisselen we massages uit en genieten van elkaars gezelschap. Het gehele weekend is volledig verzorgd. Wij organiseren dit omdat we een passie hebben voor massage. We berekenen alleen de kosten door aan de deelnemers.. Er is veel belangstelling voor deze weekenden en we zitten meestal heel snel vol. We zijn echter
altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten in deze weekenden. Mocht je interesse hebben om een keer deel te nemen stuur dan een mail naar rene.beerse@planet.nl of wildezeeuw@gmail.com met vermelding van
je massage ervaring en je telefoonnummer. We nemen dan contact op om verdere details te bespreken.   Wil en René

30 april t/m 2 mei 2021

Pranic Verdiepingsweekend – Amudra Madura 

 Dit is een besloten retreat, alleen voor mensen die al op prana leven

3 t/m 5 mei 2021

Vrouwenlijn opschonen – Anka Maranka

For all my Beautifull Sisters.

Deze intensive staat in het teken van het opschonen van je vrouwenlijn.
In een gezonde en natuurlijke verbinding weet je je gedragen in de schoot van je voormoeders. Je voelt hun steun, liefde en bescherming. Echter, de meeste vrouwen dragen (onbewust) een last van hun voormoeders met zich mee. Om hier vrij van te zijn is het belangrijk om helder te krijgen wat van jou is en wat je hebt overgenomen. En om dit in jouw systeem terug in balans te brengen. Dan kun je je eigen leven leven en dat doen waarvan jij gaat stralen.
Ook komt de relatie met de moeder specifiek aan bod, zij is de eerste in de vrouwenlijn die achter je staat.

7 t/m 14 Mei 2021

Pranic retreat – Het belichamen van vrijheid – Amudra Madhura

Deze 8 daagse pranic retreat – Het belichamen van Vrijheid – wordt gegeven door Amudra samen met haar team.
Je kan voor deze retreat kiezen om verschillende redenen:
1- Je wilt gaan leven van prana (in welke variatie dan ook)
2- Je wilt je lichaam gezonder maken, je darmwand laten sluiten, je lichaam weer optimaal laten werken
3- Je voelt dat dit jouw volgende stap zal zijn in bewustzijnsverruiming
4- Je hebt behoefte aan een totale rest van alles in je leven
5- een combinatie van bovenstaande punten.
Dit is een levensveranderende retreat, het zal je in een proces van 1 jaar brengen naar vrijheid en balans, openheid en liefde.

14 t/m 16 Mei 2021

Zing je Vrij retreat – Vanessa Leon

Zingen en klinken is voelen, ontladen, openen en vrij zijn.
Een 3 daags Retreat waarin jouw stem centraal staat. Zingen is helend en gezond voor lichaam en geest. De trilling van jouw stem zet energie in beweging, jij mag gehoord en gezien worden. Naast Zingen zal Verbonden Ademen en verbinden met de natuur in de vorm van een Blote-Voetenwandeling onder professionele begeleiding, een belangrijke rol spelen in de Retreat.
In hart gedragen samenwerking met Life Coach Walter Barning en Adem Coach Leslie Stoel brengen wij jou de gelegenheid jezelf opnieuw te ontmoeten en volledig ja te zeggen op jezelf en het leven.
Samen delen, verbinden, transformeren, zijn en genieten in een veilige bedding. En ooh ja, laten we plezier maken, het leven is leuk!

21 t/m 23 mei 2021

Inya

info volgt

26 t/m 28 MEI 2021

Yoga retreat – Studio Holistic

Wil jij: Een weekend heerlijk tot rust komen? Helemaal bijkomen met fijne inzichten? Positieve energie op doen?

Ga dan met ons mee op dit bijzondere retreat!

Het programma hebben we met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende soorten yogalessen, meditatie, ademwerk, verdiepende workshops, een strandwandeling, vegetarische/veganistische maaltijden en meer! Helemaal bedoeld om op te laden zodat je weer met frisse energie zondag naar huis gaat. Fijn je hier of bij onze andere retreats te ontmoeten!

28 t/m 30 mei 2021

Jaartraining voor vrouwen- Anka Maranka 

In deze tijd van snelle veranderingen en veel afleiding is het nodig dat vrouwen zich richten op hun eigen wijsheid. Terug gaan naar je essentie, jezelf ontketenen en ontwapenen. Werkelijk luisteren naar de wijsheid van jouw hart, van je lichaam en je dromen, en van daaruit te spreken en handelen. Om jouw scheppingskracht te herinneren en je innerlijk licht te laten stralen. Want dat is wat de wereld nodig heeft; jouw wijsheid, jouw liefde, jouw eigenheid, jouw grootsheid. Deze jaartraining opent poorten naar de wijsheid en kennis van jouw Vrouwelijke Bron.  Nodigt je uit je weer te verbinden met je innerlijke kracht en zachtheid. Jouw lichaam weer te bewonen, jouw eigenheid weer toe te laten en jouw plek terug toe te eigenen.  Het nodigt je uit om je wilde schoonheid toe laten in jouw leven, in je werk en je relaties. Zodat je een inspiratiebron bent voor iedereen die jouw pad kruist. En je hiermee jouw steentje bij draagt om het vrouwelijke energieveld de plek te geven die ze verdient.

4 t/m 6 juni 2021

Plus Yoga – Linda de Waal

info volgt

9 t/m 11 juni 2021

Yoga retreat – Corona en Lonneke

Het Yoga Retreat Zeeland is voor iedereen die behoefte heeft aan een paar dagen yoga, rust, opladen, verbinding, liefde, natuur en nieuwe inzichten. Het weekend is voor iedereen toegankelijk, of je nu voor het eerst yoga wilt uitproberen en nieuwsgierig bent naar alle extra programma onderdelen naast de yogalessen of al langer de yoga mat uitrolt. Je bent super welkom!
Wat mag je verwachten?
Een weekend waarin je op en top wordt verzorgd met onder andere yogalessen (yin yoga en vinyasa yoga), een hartverwarmende cacao ceremonie, eenvoudige schrijfopdrachten en deeloefeningen, InnerGuidance Journey (vergelijkbaar met een diepe meditatie/visualisatie), omringt door prachtige natuur: kampvuur, strand, zee en de permacultuur van onze locatie Finca Vrij en heerlijke vegetarische maaltijden

11 t/m 13 juni 2021

Yoga retreat – Kim Sikking

Een kleinschalig, persoonlijk ontspanningsweekend aan zee voor vrouwen met o.a: Twee overnachtingen in moderne 2-/3-persoonsappartementen, Vegetarische maaltijden, verse sappen, koffie/thee, infused water, Verschillende begeleide meditaties, Integrale yoga, Kirtan (mantra’s zingen) met live muziek, Nieuwe maan ceremonie, Schrijfopdrachten, Soundhealing, Vuurceremonie, Stiltewandeling, Cacao ceremonie, ecstatic dance

16 t/m 18 juni 2021

Journey into the Divine Feminine – Corona Meerman

Samen met een prachtige groep vrouwen maken we een journey into the Divine Femine: ontspanning, rust, overgave, vertrouwen, sensualiteit en creativiteit. De journey bevat onder andere ontspannende yin yoga lessen (op het strand of in de tuin), InnerGuidance (een reis naar je onderbewuste), cacao ceremonie, dans, schrijven en sharings bij het kampvuur.

18 t/m 20 juni 2021

Inya

info volgt

2 t/m 4 juli 2021

Anka Maranka – Medicine Woma

Healers, witches, dreamers, intuitives…
It is absolutely time to use your Magic.
In deze dagen bekrachtigen en ondersteunen we elkaar in ons vrouw-zijn.
Samen duiken we de diepte in en leggen ons neer in de schoot van Moeder Aarde.
Gesteund door onze voormoeders, bidden we, reinigen we en delen onszelf.
We vieren het leven en verhogen ons eigen trillingsveld.
* zweethutceremonie * tempel dansavond * rituelen * ademwerk * stilte * sharing-circles * vuur * meditatie * systemische opstellingen

9 t/m 16 juli 2021

Leven op licht – Estrella

Sinds april 2019 leven Erik en ik op prana. Dat heeft ons een enorme verdieping gegeven in ons leven. Zo voelen we ons veel gezonder, energieker en ervaren we meer rust in ons lichaam en in ons hoofd en hebben we meer levenslust.
Wil je ook leren hoe je jezelf kunt voeden zonder daarvoor te hoeven eten? 
Tijdens deze Leven op licht week krijg je hier alle tools voor in handen. 
Hoe schakel je om naar een leven op prana? Wat zijn de valkuilen en hoe ga je daar mee om? Dus wil je een gezonder leven en meer energie? En wil je dit alles leren in een klein groepje onder begeleiding van Erik en mij, bel of mail dan voor meer informatie. Je kunt je uiterlijk opgeven tot 9 juni, i.v.m. de voorbereiding

13 t/m 20 augustus 2021

Transformatie retraite – Marieke Schouten en Marcel Schut

 Centraal in deze Transformatie Retraite staat het verhogen van je eigen lichtfrequentie. Het is belangrijk om je in deze tijd van verandering en de chaos die daarmee gepaard gaat aan te sluiten bij groepen met positieve en liefdevolle vibes. Verbonden met je lichaam, je derde oog op scherp, je hart en kruin open om de energieën van de nieuwe tijd te ontvangen die nu als een download de wereld in stromen. 

 Met tools als Zweethut, Dans, Opstellingen, Sharing, Medicijnwandeling, Stilte, Trancereizen en meer, staat deze week in het teken van bewustworden, transformatie, je innerlijke kracht vergroten en je hart openen.
Voor de één een nieuw begin, voor de ander een enorme verdieping in je persoonlijke proces.
Marcel en Marieke geven ruim 10 jaar met hart en ziel retraites. Ze bieden een warme en veilige bedding voor een onvergetelijke week. Welkom!

20 t/m 27 augustus 2021

Transformatie retraite – Marieke Schouten en Marcel Schut

Centraal in deze Transformatie Retraite staat het verhogen van je eigen lichtfrequentie. Het is belangrijk om je in deze tijd van verandering en de chaos die daarmee gepaard gaat aan te sluiten bij groepen met positieve en liefdevolle vibes. Verbonden met je lichaam, je derde oog op scherp, je hart en kruin open om de energieën van de nieuwe tijd te ontvangen die nu als een download de wereld in stromen.
Met tools als Zweethut, Dans, Opstellingen, Sharing, Medicijnwandeling, Stilte, Trancereizen en meer, staat deze week in het teken van bewustworden, transformatie, je innerlijke kracht vergroten en je hart openen.

Voor de één een nieuw begin, voor de ander een enorme verdieping in je persoonlijke proces.

 Marcel en Marieke geven ruim 10 jaar met hart en ziel retraites. Ze bieden een warme en veilige bedding voor een onvergetelijke week. Welkom!

3 t/m 5 september 2021

Yoga retreat  – Corona en Lonneke

Het Yoga Retreat Zeeland is voor iedereen die behoefte heeft aan een paar weekend yoga, rust, opladen, verbinding, liefde, natuur en nieuwe inzichten. Het weekend is voor iedereen toegankelijk, of je nu voor het eerst yoga wilt uitproberen en nieuwsgierig bent naar alle extra programma onderdelen naast de yogalessen of al langer de yoga mat uitrolt. Je bent super welkom!
Wat mag je verwachten?
Een weekend waarin je op en top wordt verzorgd met onder andere yogalessen (yin yoga en vinyasa yoga), een hartverwarmende cacao ceremonie, eenvoudige schrijfopdrachten en deeloefeningen, InnerGuidance Journey (vergelijkbaar met een diepe meditatie/visualisatie), omringt door prachtige natuur: kampvuur, strand, zee en de permacultuur van onze locatie Finca Vrij en heerlijke vegetarische maaltijden

9 t/m 12 september 2021

Susanne Jakumeit Diaz de Leon

info volgt

17 t/m 19 september 2021

Inya

info volgt

24 t/m 26 september 2021

Yoga retreat – Studio Holistic

Wil jij: Een weekend heerlijk tot rust komen? Helemaal bijkomen met fijne inzichten? Positieve energie op doen?

Ga dan met ons mee op dit bijzondere retreat!

Het programma hebben we met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende soorten yogalessen, meditatie, ademwerk, verdiepende workshops, een strandwandeling, vegetarische/veganistische maaltijden en meer! Helemaal bedoeld om op te laden zodat je weer met frisse energie zondag naar huis gaat. Fijn je hier of bij onze andere retreats te ontmoeten!

27 t/m 29 september 2021

Yoga retreat –
Rebecca Vermeirssen en Farah Stegeman

Kom een weekend ontspannen tijdens dit heerlijke vegan yoga weekend op een prachtige locatie in Zeeland. Je komt dit weekend weer helemaal terug bij jezelf door middel van de fijne yogalessen en meditaties. 

Ook staat het yoga retreat helemaal in teken van plantaardige voeding. Je geniet van de meest lekkere maaltijden en je gaat zelf ook aan de slag in de keuken om zo de kneepjes van het vegan koken te leren. 
We nodigen je graag uit om met ons mee te gaan en volledig te ontspannen en terug naar jezelf te komen. Je keert terug naar huis vol nieuwe energie en een dosis nieuwe vegan kook skills

1 t/m 3 oktober

Massage uitwissel Weekend – Rene Beerse

Vier keer per jaar verzorgen we massage uitwissel weekenden bij het mooie Finca Vrij . Gedurende het weekend wisselen we massages uit en genieten van elkaars gezelschap. Het gehele weekend is volledig verzorgd. Wij organiseren dit omdat we een passie hebben voor massage. We berekenen alleen de kosten door aan de deelnemers.. Er is veel belangstelling voor deze weekenden en we zitten meestal heel snel vol. We zijn echter
altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten in deze weekenden. Mocht je interesse hebben om een keer deel te nemen stuur dan een mail naar rene.beerse@planet.nl of wildezeeuw@gmail.com met vermelding van
je massage ervaring en je telefoonnummer. We nemen dan contact op om verdere details te bespreken.   Wil en René

8 t/m 10 oktober 2021

Yue Zhineng Qigong – Monique Luysterburg

info volgt

22 t/m 24 oktober 2021

Inya

info volgt

1 t/m 5 november 2021

Ancestors Calling – Anka Maranka en Marcel Schut

info volgt

5 t/m 12 november 2021

Pranic retreat – Het belichamen van vrijheid – Amudra Madhura

Deze 8 daagse pranic retreat – Het belichamen van Vrijheid – wordt gegeven door Amudra samen met haar team.
Je kan voor deze retreat kiezen om verschillende redenen:
1- Je wilt gaan leven van prana (in welke variatie dan ook)
2- Je wilt je lichaam gezonder maken, je darmwand laten sluiten, je lichaam weer optimaal laten werken
3- Je voelt dat dit jouw volgende stap zal zijn in bewustzijnsverruiming
4- Je hebt behoefte aan een totale rest van alles in je leven
5- een combinatie van bovenstaande punten.
Dit is een levensveranderende retreat, het zal je in een proces van 1 jaar brengen naar vrijheid en balans, openheid en liefde.

12 t/m 14 november 2021

Pauline Mensen & Simone Verhagen 

Info volgt.

19 t/m 21 november

Massage uitwissel Weekend – Rene Beerse

Vier keer per jaar verzorgen we massage uitwissel weekenden bij het mooie Finca Vrij . Gedurende het weekend wisselen we massages uit en genieten van elkaars gezelschap. Het gehele weekend is volledig verzorgd. Wij organiseren dit omdat we een passie hebben voor massage. We berekenen alleen de kosten door aan de deelnemers.. Er is veel belangstelling voor deze weekenden en we zitten meestal heel snel vol. We zijn echter
altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten in deze weekenden. Mocht je interesse hebben om een keer deel te nemen stuur dan een mail naar rene.beerse@planet.nl of wildezeeuw@gmail.com met vermelding van
je massage ervaring en je telefoonnummer. We nemen dan contact op om verdere details te bespreken.   Wil en René

22 t/m 24 NOVEMBER

(Slow)Yoga retreat & de negen emoties – Sandra Boeters

Na het superfijne Mid-Winter Retreat op het heerlijke Finca Vrij in januari 2020, binnenkort weer hier. De Herfst en Winter zijn seizoenen om te ZOENEN. De kleurrijke herfst van opschonen, meebewegen en loslaten. De winter als tijd van cocoonen, aarden, “space holden” en verzorgen. En dat alles vormgegeven in activiteiten die ondersteunen wat we leren. Wat je onder meer krijgt, zijn meerdere (slow) yoga lessen en teachings over de negen emoties door Flim Reydon (Center Open Field). Je geniet van kleurrijk, voedzaam en gezonde maaltijden met Liefde bereidt door Linda Schaap (Biophilia by Linda). Wij hebben er zin in, jij ook?