06-24128948 contact@fincavrij.nl

Gisteren hebben we weer een bezoek gebracht aan het bedrijf, waar we onze kleding gaan laten maken. We kregen, net als de eerste keer, weer een ontzettend warm welkom.
We zijn erg blij met onze keuze voor dit bedrijf. Naast het fijne welkom, werken zij met een filosofie die klopt bij Finca Vrij. Zo zijn alle t shirts van biologisch katoen en werken ze alleen met biologische en gerecyclede materialen. Ze hebben kreten als community van mensen, sustainability, comfort, kwaliteit en duurzaamheid op hun site staan. Dat kan je natuurlijk overal neerzetten, maar wij waren bij ons eerste bezoek al blij verrast dat het in dit geval ook echt zo is!
De kwaliteit van de shirts is heel hoog, ze zijn heerlijk zacht en het feit dat het biologisch en sustainable is, is voor ons natuurlijk al helemaal perfect. Het betekent wel dat alles iets duurder uitvalt dan we hadden gewild, maar ja, dan heb je in ieder geval wel een product waar wij zelf 100% achter kunnen staan.
We mochten Joy meenemen, want ja zo’n pup kan je niet zomaar uren thuis laten en die deed het super. Ze zat ontzettend schattig lief te wezen in de bench en ook in de auto deed ze het goed.
Ja, allemaal een eerste keer met zo’n baby hondje, dus dat is altijd maar afwachten 😊
Maar terug naar de meeting; We kregen de eerste keer al veel tips om alles nog mooier te maken en om de prijs wat omlaag te krijgen (weet je bijvoorbeeld dat prints op de voorkant van een v-hals tshirts helemaal niet mooi staan, omdat de print dan heel laag zit?). Na een upgrade van de prints en een andere selectie van kleuren én meer kledingstukken kwamen we zo bij onze laatste collectie.
Erik gaat de laatste dingen in de juiste bestanden maken om alles goed aan te kunnen leveren en dan gaat de order de deur uit! Retespannend om straks het eindproduct in handen te hebben!!
Dat betekent niet dat wij nu klaar zijn, want we zijn druk bezig met de webshop en daardoor gaat ook de Finca Vrij website in de vernieuwing. Dat is ook wel eens goed want in de afgelopen twee jaar hebben we heel veel geleerd over wat we werkelijk belangrijk vinden, waar we voor staan in ons bedrijf en hoe we daarmee om willen gaan naar de buitenwereld. Dus teksten worden herschreven en oh ja, heel veel foto’s kloppen niet meer, want de Kas is vernieuwd, dus moeten er ook nieuwe foto’s worden gemaakt. En ja, de producten moeten ook ingepakt en verstuurd worden, dus er worden doosjes ingekocht, sluitstickers en ga zo maar door…
Over een paar weekjes krijgen we de producten binnen en kan de verkoop gaan starten, dus hou de site in de gaten, maar ook onze Facebook of Instagram, want daar komen leuke acties, waarbij je een leuke Finca Vrij tas of t shirt kunt winnen!