06-24128948 contact@fincavrij.nl

Eigenlijk zijn we niets anders dan triljarden dansende cellen. Elke cel heeft een weten, een wijsheid in zich, die onmenselijk groot is. Samen vormen ze jou en zorgen ze voor je unieke kleur van mens zijn.
Wat nou als wij, als het mensje dat we zijn, uiteindelijk ook maar één cel zijn van het grotere geheel van een veel groter organisme; de mensheid? Allemaal uniek, allemaal hebben we in ons een weten, een wijsheid, die we helaas door een overgewaardeerde mind niet meer volledig gebruiken, maar toch nog steeds één gigantisch  levend organisme.
En wat nou als wij als één levende organisme genaamd Mensheid uiteindelijk maar één cel zijn van een nog groter geheel? Samen met het dierenrijk, de bergen, de bossen, het waterrijk en het stenenrijk enz.. Als mensheid uniek maar samen één geheel vormend; de Aarde?
En wat nou als wij als dat ene geheel, dat gigantische grote levende organisme, genaamd de Aarde, maar één cel zijn van een nóg veel groter geheel, samen met alle andere planeten, kometen en sterren en zwarte gaten, genaamd het Universum?
En wat nou als dat onmetelijk grote levende organisme, ons Universum, maar één cel is van een enorm veel groter geheel, samen met vele andere Universums samen, het Multiversum?
En wat nou als….

Get the picture?