06-24128948 contact@fincavrij.nl

Soms zijn er van die momenten in je leven dat alles wat je al die jaren ervoor hebt ervaren en gedaan, allemaal plotseling samen valt en het ineens duidelijk wordt waarom de dingen gebeurden zoals ze gebeurden of waarom je de keuzes maakte die je hebt gemaakt. Eén van die momenten was voor mij het bouwen van dit centrum. Al mijn keuzes en al Eriks keuzes van de tien jaar daarvoor, hadden heel duidelijk geleid tot dat moment. Dit centrum ‘moest’ er komen en mocht door ons heen ontstaan.
De afgelopen maanden is weer zo’n tijd dat allerlei dingen, allerlei ervaringen van de afgelopen jaren samen vallen in een grote ‘Aha Erlebnis’.

Zo deed ik sinds een hele diepe en langdurige éénheidservaring Energetisch Lichaamswerk, maar doordat mijn aandacht en energie gefocust werd op het bouwen en later het onderhouden en het runnen van het centrum was dat helemaal naar de achtergrond geraakt. Langzamerhand leek het alsof ik in een soort gat viel; Wat wil ik nou verder met mijn leven?
Het centrum is er en wat nu? Meestal vond ik het niet weten helemaal okee. Soms voelde ik een enorme opwinding over het niet weten. Een heel blank canvas, hoe exciting is dat? Maar soms voelde ik me ongeduldig en wilde ik weer een richting voelen, maakte het me niet eens uit waar dat dan heen ging, als ik maar weer een leidraad had, waar wil de flow dat ik heen ga?
En het enige dat ik kon doen, was zijn met datgene dat er dan was, zijn met de opwinding, of zijn met mijn ongeduld of frustratie en het iedere keer weer loslaten, niets invullen, maar alleen maar loslaten, elke keer opnieuw…

Na een prachtig mooie nieuwe éénheidservaring, waarin ik deze keer kon ‘zien’ dat we niets anders zijn dan een hologram, een projectie van dat wat is, begonnen de stepping stones zich weer te openbaren..
Na het doen van het prana retreat bleef bij mij vooral één gedachte hangen; Als het mogelijk is om je cellen zodanig te programmeren dat je geen eten of drinken meer nodig hebt, wat is dan nog meer mogelijk? Dan is toch eigenlijk alles mogelijk?
Daarnaast bleef ‘de Human Design’ in mijn veld verschijnen. Hoe ben je gewired en wat betekent dat in je leven?  En zo langzamerhand beginnen al die dingen van het afgelopen jaar samen te komen.. Tijdens de Energetisch Lichaamswerk sessies die ik sinds een poosje weer geef, zie ik steeds meer en kan ik steeds dieper in de energetische structuren van de energetische lichamen, oftewel je hologram kijken. Mijn handen weten wat te doen. Dat vertrouwen heb ik heel lang geleden al mogen krijgen.

Af en toe komen er vragen bij me boven; Wat nou als de human design de hardwiring van je hologram is? En wat nou als je gewoon daarin van alles en nog wat kunt aanpassen of veranderen? Ik merk altijd dat zodra ik iets hiervan probeer te snappen, ik het allemaal helemáál niet meer snap. Zo ligt het regelmatig op het puntje van mijn tong en daar kan ik dan weer aardig gefrustreerd van raken. Geduld, geduld en nog meer geduld, het thema van mijn leven volgens mij!
Dit is iets wat ik alleen maar af kan wachten, wachten tot het volgende stukje van de puzzel zich aan me openbaart. Maar ja, ik vind het wel allemaal super opwindend en spannend. Net als een soort cliffhanger voordat het volgende seizoen van je favoriete serie weer begint.
Ondertussen loopt mijn praktijk weer vol en geniet ik volop van de mooie sessies en de prachtige mensen die op mijn pad komen. En verder?? Geen idee wat de toekomst gaat brengen en eerlijk gezegd vind ik dat maar goed ook 😉