06-24128948 contact@fincavrij.nl

Vandaag en morgen gaan we alle voorzieningen, die we hebben getroffen om zoveel mogelijk schade van de nattigheid tijdens de bouwstop te voorkomen, verwijderen. Want we mogen weer verder bouwen en dan is alles klaar om maandag weer ‘full speed ahead’ te gaan. Samen met twee timmerlieden kunnen we dan weer aan de slag om dit mooie project verder vorm te gaan geven.

In de tussentijd hebben we niet stil gezeten hoor. We hebben veel showrooms bezocht, prachtige dingen gezien die dan vaak onbetaalbaar waren (we hebben duidelijk een dure smaak…) maar wel weer inspiratie gaven!
Ondertussen hebben we een talent ontwikkeld voor superleuke dingen vinden voor de cursuszaal of de appartementen/slaapkamers die we vaak ’tegen het lijf liepen’. Als we op zoek waren naar goede douchedeuren en we hadden er een gevonden die goed stevig was, was die gewoon een paar weken later net in de aanbieding (en dan keer zes natuurlijk). Dank je wel Universum!

Ondertussen hebben we een schuur die uitpuild en een huis waar in elke hoek spullen staan voor het cursuscentrum, maar ook hebben we tijd gehad om te verzinnen hoe we de verschillende appartementen willen inrichten. We hebben knopen doorgehakt en keuzes gemaakt. Elk appartement heeft een eigen thema, zo is er straks bijvoorbeeld de Zen, de Boho, de Loft, de Botanic, de Dutchie en de Jungle kamer.

Maar maandag dus weer verder bouwen, eindelijk! of zo voelen wij dat toch. Eerst nog een paar dagen timmeren en dan kan het dak erop. Een week later de kozijnen en dan is het gebouw wind,- en waterdicht. En dan kan de orangerie komen, de enorme verblijfsruimte waar je kunt eten of chillen in de pauzes en waar de professionele keuken in komt. En dan is het aan ons… want we gaan veel zelf doen: verven, keukens plaatsen, tegelen en vloeren leggen bijvoorbeeld.

De groentetuin komt dus even op een lager pitje te staan dit jaar, want als we klaar zijn met de binnenkant van de gebouwtjes willen we ook de bouwplaats weer omtoveren tot een prachtige tuin voor het centrum! Met een heerlijke plek om buiten te eten als het mooi weer is bijvoorbeeld en een lekkere vuurplaats, met terrasjes bij de appartementen om van de zomer buiten te kunnen ontbijten voor of na de yogales 🙂

Ik zie het al helemaal voor me!!
Nu alleen nog even realiseren…