06-24128948 contact@fincavrij.nl

Zomaar een verhaaltje over hoe het Universum soms werkt 😊 Iemand vroeg ons “ben je al in het Rana natuurpark in Dreischor geweest?” Nee, hadden we nog nooit van gehoord. Thuis even opgezocht op internet en het zag er superleuk uit. Mensen die één hectare akkergrond in 20 jaar hadden omgetoverd tot een prachtig natuurgebied met mooie inspirerende plekjes. Dat vonden we zeker een bezoek waard.
Van de week zei Erik ’s morgens zullen we nu even gaan? In eerste instantie zei ik ja, maar bij nader inzien had ik toch geen zin, om vervolgens opeens een paar uurtjes later wel heel veel zin te hebben (ja, ik blijf een vrouw hè?!). Wij ernaartoe. We liepen eventjes en zagen toen iemand in de tuin werken. Er stond veel Japanse Duizendknoop (een enorme invasieve plant) dus ik vroeg hoe ze daarmee omgingen (we hadden het in onze vorige tuin en dat was echt een rampenplan). Na een kort praatje liepen we verder.
Verderop stond een mooie ger, waar je naar binnen mocht. Er lagen verschillende kaartjes van mensen die allerlei diensten aanboden, ademwerk, energiewerk enz.. Ik weet niet waarom, maar ik nam één van de kaartjes mee om dat thuis op de computer even op te zoeken. Buiten de Ger stond een vrouw in de tuin te werken en daar kwamen we mee in gesprek. Het werd een heel leuk gesprek waar een mooie verbinding ontstond. Ze vertelde over haar Ger en dat ze er soms leuke ceremonies of meditaties hielden. Wij vertelden over Finca Vrij en onze permacultuur tuin en voordat ik het wist vertelde ik over wat ik zelf een enorme Kosmische Grap vind; Dat onze intentie was om self sufficient te worden qua voeding en dat we dat nu zijn op een heel andere manier, namelijk het leven op Prana. Na een poosje vervolgenden we onze weg om even later weer dezelfde man als in het begin tegen te komen.
Hij bleek de man te zijn van deze vrouw en ook de man wiens kaartje in had meegenomen!
Hij zei dat zijn vrouw net had verteld dat we leefden van licht en hoe bijzonder hij dat vond. Hij was net sinds jaren weer aan het vasten, voelde zich daar veel beter bij en had precies die morgen een boekje uit de kast gehaald wat hij al jaren had liggen; Een boekje over het leven op Prana….. Kippenvel over mijn hele lichaam (wat voor mij altijd het teken is dat de Universele Spirit door me heen werkt).
The Universe works in mysterious ways 😊
Na een dikke knuffel gingen we weer verder…