06-24128948 contact@fincavrij.nl

Mijn reis naar Damanhur was er één van serendipities of synchronisiteiten, geen enkel moment was toevallig. Alles voelde, echt elke seconde van de dag, dat wat er gebeurde, precies datgene was, wat ‘moest’ gebeuren. (Deed me een beetje denken aan de Celestijnse Belofte Het eerste spirituele boek dat ik ooit las.) Mijn laptop die ermee stopte, ik die muziek opzet, maar er begint gewoon een ander nummer te spelen dan ik had aangeklikt, elk gesprek, de magie in elk moment, elke ontmoeting alsof het zo ‘moest’ zijn en ga zo maar door.

Zo ook mijn ontmoeting met Avalo, een jonge man van 23. opgegroeid in Damanhur. Te lang verhaal om hier neer te schrijven, wie weet een volgende keer, maar deze ontmoeting was meant to be, op allerlei levels.

Het moment dat we elkaar in de ogen keken, was er alleen maar licht. Zonder woorden spraken we met elkaar, wisselden wijsheden en informatie uit in de vorm van puur licht. Als je nog niet bent afgehaakt, doe dat dan nu, want het wordt nog veel gekker hahaha… en dat voor zo’n nuchter iemand als ik

Hij ziet, hoort en ervaart de dingen net als ik. Hij ziet of iemand volledig aanwezig is, of dat een deel van jou of zelfs het piepkleinste deeltje ergens anders mee bezig is. Hij ziet elk trucje van de mind, elke programmering in zichzelf en de ander. Zijn bewustzijn is zo enorm hoog, dat heb ik nog niet eerder bij iemand anders gezien of ervaren en al zeker niet in zo’n jong iemand.

Ik zie ook al jaren of bij iemand iets binnen komt of niet en als het dan binnenkomt of het alleen door het hoofd wordt begrepen of dat het helemaal naar binnen mag om ontvangen te worden zonder filters, maar ergens vond ik dat toch een beetje raar ofzo, dat ik dat zag. Of dat iemand volledig zichzelf was of dat er een soort van personage aan het stuur zat en nog meer ‘gekke’ dingen. En nu was hier iemand die het leven, de energie, de mensen, de natuur op precies dezelfde manier zag, bekeek en ervaarde. Die de emoties in mensen zag, voordat zij het zelfs maar voelden. Als ik met hem volledig in Bronenergie verbonden was, zag hij bijvoorbeeld dat ik me één split-second afvroeg of het niet ongezellig was voor Erik dat we al uren zo zaten, dat mijn consciousness die ene split second naar Erik ging. “oh nu dacht je heel even hoe dit voor Erik is?” En dan lagen we weer een kwartier in een deuk (en hij leerde me hoe belangrijk het is om altijd voor die flow van bronverbinding te blijven kiezen, ongeacht wat een ander daarvan vindt)

En zo ging het over en weer, urenlang. Soms totaal stil in het licht, gezichten die veranderden, herinneringen die werden geactiveerd en informatie die werd overgebracht. Soms door de eerste zin met woorden te beginnen om dan stil knikkend verder te ‘communiceren’. En daarna weer helemaal in een deuk! Zo ‘gaf’ ik (ik? Ik niet hoor. Wat dan wel? Mijn systeem?….) hem (hem? Of zijn systeem?) de herinnering van het leven op prana door en hoe dieper te ankeren hier op aarde en zo gaf hij mij vele herinneringen aan het leven op andere plekken, in andere tijden. Zonder beelden, zonder woorden, alleen een stroom wit licht in de vorm van informatie, van energie, van diep “weten?” van binnen. Af en toe waren onze minds toch nieuwsgierig hoe dat dan werkte en kwamen die toch even meewerken om het op een rijtje te zetten, hahahaa. Deze (h)er-kenning in elkaar heeft ons beide zo enorm bekrachtigd. Iemand die niet denkt dat ik gek ben geworden als ik vertel over een visioen dat ik heb gehad of die niet denkt dat ik supernegatief ben omdat ik iets anders zie in mensen dan met het oog te zien is. En gelukkig had ik ook lieverds om me heen die me niet veroordeelden of op me projecteren en die voelen dat het ‘klopt’ wat ik zeg, maar die het nog niet zelf zo ervaren of zien.

En zo kwamen we elkaar de dagen erna elke keer weer tegen; of ik werd naar een bepaalde plek getrokken of hij ‘moest’ ergens zijn om weer verder te gaan met de uitwisseling.

Ik heb zo ontzettend veel geleerd, en dat alles zonder te leren. De komende jaren zal ik nog bezig zijn met het uitpakken van alle cadeautjes die ik tijdens mijn tijd in Damanhur en ook zeker in de ontmoetingen met Avalo, heb mogen ontvangen.

Ik had voordat Erik en ik naar Italië vertrokken al het gevoel dat het een magische tijd ging worden, maar dit heeft mijn allergrootste verwachtingen, (die ik trouwens niet had), zo ver overtroffen dat mijn werkelijkheid onbegrensd is geworden. Mijn vertrouwen in het Universum is onverwoestbaar geworden en de toekomst die ik zie is ongelofelijk, beyond any words, niet voor te stellen voor onze menselijke minds op dit moment, ook niet voor de mijne trouwens, maar God oh God wat gaat het mooi worden!! En ik heb er zooo veel zin in!!! I can’t wait

En Avalo is erbij tijdens het retreat in april, als extra cadeautje voor de mensen die met ons samen het diepe in duiken. Die allemaal hebben besloten ook het roer in handen te geven van de Universele Spirit, de moedige zielen

Nog een serendipity en gigantisch cadeau; Ik had voor mezelf een weekendje gereserveerd van 6 t/m 8 mei, maar er was geen enkele impuls om daar een invulling aan te geven, maar ook niet om het te verhuren.

En nu weet ik dat ik het moest bewaren voor nog een retreat wat ik samen met Avalo ga geven!! En ook dat mag magisch worden en levensveranderend door de vele dingen die we mogen gaan doorgeven, vol praktische tips ook nog, die je direct kunt toepassen in je leven en die ervoor zullen zorgen dat je leven ongelofelijk veel lichter en met veel meer gemak en plezier zal gaan verlopen. Een retreat vol satsang, darshan, energiewerk en zeker ook yoga en ademwerk, maar we weten alleen het waar en wanneer, de rest zien we dan . Deze keer voor iedereen die de pull voelt om hierbij te ‘moeten’ of mooier gezegd te mogen zijn.

Zucht, wat een blijdschap en dankbaarheid, voor alle hardship, voor alle zware periodes en alle pijn en verdriet die ik heb mogen ervaren in mijn leven, die ervoor hebben gezorgd dat ik ben gaan ‘zoeken’. Zoeken naar de Waarheid, naar Liefde, waardoor ik ben geworden wie en wat ik ben

Al mijn harde werken, mijn eigen-wijsheid en mijn niet willen accepteren van alle programmeringen die zeiden hoe ik moest zijn of hoe het hoorde te zijn, hebben al wat je hierboven hebt gelezen als resultaat gehad, hahahaha… So very much worth it!!!