06-24128948 contact@fincavrij.nl

Ik geloof niet in een 5D wereld die hier plotseling verschijnt, waarin iedereen opeens gelukkig is en vanuit zijn hart leeft. Ik geloof niet dat er vandaag of morgen opeens een buitenaards ras voor onze neuzen verschijnt die de wereld gaat redden. Je wordt morgen niet opeens wakker in een andere wereld, waarin de hemel op aarde is gemanifesteerd.
Ik geloof wel dat de vijfde dimensie al op aarde is en dat wij het zijn die kiezen of we blijven leven in de derde dimensie of in de vijfde. De transformatie die gaande is, is niet buiten jezelf.
De transformatie die gaande is, is in JOU. JIJ bent de transformatie waar onze planeet op zit te wachten! En zij verhoogt haar frequentie om dit voor ons mogelijk te maken.
Het is het boven laten komen van je angsten, de angst om dood te gaan, de angst om op een afschuwelijke aarde te moeten leven, de angst dat je kinderen iets wordt aangedaan, je machteloosheid, je frustratie en al deze gevoelens die boven komen, mogen worden geheeld. Ook hele oude stukken mogen worden geheeld; de angst om je waarheid te spreken (zonder uitgemaakt te worden voor wappie of op de brandstapel te worden gezet), de angst om er niet bij te horen, om afgerekend te worden omdat je iets anders ziet, het zijn allemaal oude energieën die in deze bijzondere tijden omhoog mogen komen om te worden geheeld.
Dit doe je door ze toe te laten, door ze te voelen en ervaren, door ze niet weg te drinken, spuiten, vreten, kopen, maar door ze te voelen (zonder je hierin te verliezen!)
Soms moet je dan eerst boos worden, moet eerst het vuur in je ontstoken worden. Dit vuur heb je nodig om voorbij deze emoties te komen. Fuck it!! Ik ga lekker doen wat goed voelt voor mij of voor mijn kind, of Fuck dan ga ik maar dood, maar alles beter dan zo leven (of wat dan ook).
En dan eenmaal voorbij deze boosheid en soms ook het verdriet, komt daar de liefde, de acceptatie en de compassie voor de ander die wellicht nog niet zo ver is.
Dan is jouw transformatie compleet en kun je met jouw ervaring hierin weer een ander aanraken, hetzij door ze boos te maken, hetzij door informatie te geven, waar ze misschien eerst wel nog banger van worden, hetzij door ze wakker te schudden of misschien door alleen maar een luisterend oor voor ze te zijn, dit alles met de gigantische berg liefde die in jou is ontwaakt, door het proces al te hebben doorlopen.
En dan opeens op een dag is de kritieke massa bereikt en gaat dat proces steeds sneller, worden er steeds meer mensen aangeraakt met dit liefdesvirus <3
En dan nog zullen er mensen zijn die blijven kiezen voor slachtofferschap, bitterheid, angst of boosheid en dat mag. Iedereen mag zijn eigen keuzes maken en iedereen heeft recht op zijn eigen mening.
Ik heb mijn keuze al gemaakt, wat is de jouwe?