06-24128948 contact@fincavrij.nl

Retreats & Workshops door, of met Finca Vrij

Maandagavonden als er geen retraite gaande is

Ademwerk

Er is weer ademwerk op de maandagavond!
Ademwerk is een hele natuurlijke manier om te reconnecten met het onderbewuste. Zonder verhaal je emoties ervaren en loslaten, ruimte maken en jezelf helemaal vullen met energie. Bewust worden van je beperkende overtuigingen en deze transformeren. We werken met verschillende vormen van ademwerk.
Binnenlopen vanaf half 8, we beginnen om 8 uur en drinken achteraf nog een kopje thee.
Jouw bijdrage is 15 euro, maar je kunt ook een 5 kerenkaart voor 70 euro of een 10 kerenkaart kopen voor 125 euro. Als je mee wilt doen, kun je een berichtje sturen of mailen naar 06-26690770 / hello@fincavrij.nl
Ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of die gevoelig zijn voor psychoses

Elke dinsdag, het hele jaar door.

Finca Vrij community dagen

Misschien heb je gehoord van onze nieuwe droom om een community te starten. Een stuk land kopen en daarop mooie kleine woningen realiseren. Om je eigen stukje privé te hebben en verder het leven te delen met de andere community bewoners. 
Voor ons voelt het als het creëren van een community, het creëren van een leven samen en het creëren van een familie. Dat is best een (hele!) grote stap en daarom hebben we deze community dagen in het leven geroepen.
Met Finca Vrij hebben we een mooi speelveld om aan elkaar te kunnen snuffelen, om te zien of je überhaupt met meerdere mensen in een community zou willen leven en wat houdt dat leven in een buitengebied eigenlijk allemaal in? 
(Bijna) Elke dinsdag, soms ook op maandag en soms meerdere dagen achter elkaar, ben je welkom om te helpen op Finca Vrij. 
We onderhouden de tuinen, bouwen nieuwe projecten en/of objecten, maar vooral zijn we lekker met elkaar of met de Aarde bezig. Kom je voor het eerst, geef je dan even op, zodat je zeker weet dat de community dag doorgaat. Dit kan door het sturen van een appje naar 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl We zijn voornemens in het najaar weer een avond of dag over onze community ideeën te plannen.

Datum volgt

Het maken van een Finca Vrij spiraal

Al vanaf het begin van Finca Vrij was er het idee om een spiraal te maken. Op de één of andere manier, kwam het er gewoon niet van. Na ons bezoek aan Damanhur in maart van dit jaar, snappen we waarom 🙂 Daar is het spiraal namelijk alom vertegenwoordigd.
We hebben daar zoveel geleerd dat we nu klaar zijn om het spiraal, dat eigenlijk al aanwezig is op de Finca, maar alleen nog in het echt gerealiseerd mag worden ook daadwerkelijk in het leven te roepen. Ze heeft de plek waar ze wil komen al aan ons laten zien. Ook is haar werking al duidelijk.
We zouden het leuk vinden om dit met een groep mensen te doen. We gaan de plek voorbereiden, het spiraal vorm geven, stenen beschilderen, enz. Je kunt het hele weekend komen, maar je kunt natuurlijk ook één van de dagen meedoen. Er zijn ook nog appartementen te huur op dit moment ( prijs per appartement 285 euro voor 3 nachten). 
Om je op te geven, kun je mailen naar hello@fincavrij.nl of stuur een appje naar 06-26690770

17 November 2022

A New Line of Time – Esperide Ananas Ametista

Imagine time as a territory, in which you can travel, moving to a different moment as if it were a different place. There, you can meet a parallel you, ready to share talents, stories and help you face your challenges today. In this seminar, you’ll embark on an extraordinary soul journey, exploring your timelines to find another “you” holding the key to your health and happiness NOW.

More info coming soon

 

18-22 November 2022

Time travel to a past live – Esperide Ananas Ametista

Imagine time as a territory, in which you can travel, moving to a different moment as if it were a different place. There, you can meet a parallel you, ready to share talents, stories and help you face your challenges today. In this seminar, you’ll embark on an extraordinary soul journey, exploring your timelines to find another “you” holding the key to your health and happiness NOW.

More info coming soon

 

10-17 Februari 2023

Licht Leven – Estrella en Erik

Alweer ruim 3 jaar leven Erik en ik op Prana. Dat houdt in dat we geen eten of drinken nodig hebben, omdat alles wat het lichaam nodig heeft wordt gegeven door het Universum in de vorm van Prana. Prana is levensenergie en dat is overal aanwezig, dus dat is handig 😊
Al toen we begonnen met het hele proces, was het duidelijk dat het voor ons niet ging over wel of niet eten, maar over volledig vertrouwen dat we worden gedragen door het Universum (de Bron, God, the Mother, de Universele Spirit, welke naam jij er ook aan geeft) en dat het Universum alles geeft wat we nodig hebben, dus ook de voeding voor ons lichaam. Ondertussen hebben we zelf ook al heel wat mensen door dit proces begeleid en we hebben gemerkt dat we dat het liefst in kleine groepjes doen.
Omdat het een heel intensieve week is, waarbij er een hele hoop oude en blinde stukken kunnen bovenkomen is het belangrijk dat je hiervan bewust bent en dat je hier mee om kunt gaan, daarom is deelname alleen mogelijk na een intake gesprek! Als je dit wilt, kun je een afspraak maken voor een gesprek met Estrella op nummer 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl

26 maart t/m 2 april 2023

Reis naar Damanhur

Onze recente verblijven in Damanhur hebben zoveel indruk gemaakt en zoveel impact gehad op zowel Erik als mij, Estrella, dat we dit graag delen met mensen die zich ook hierdoor aangetrokken voelen. Na onze eerste reis in juni van dit jaar gaan we volgend jaar weer een reis organiseren om je onder te dompelen in de energie van één van de oudste spirituele communities van Europa met zijn bijzondere ondergrondse tempels vol schilderingen en enorme hoge frequenties. Het word weer eem uniek programma! De bijzondere ervaringen die wij hebben gehad, willen wij heel graag met jullie delen. Veel van de bewustwordingen en wijsheid die we hebben doorgekregen tijdens de activaties en downloads in de tempels, geven wij tijdens deze dagen door. Daarnaast hebben we verschillende gezamenlijke activiteiten tijdens deze dagen (naast het programma).