06-24128948 contact@fincavrij.nl

Retreats & Workshops door, of met Finca Vrij

Maandagavonden als er geen retraite gaande is

Ademwerk

Er is weer ademwerk op de maandagavond!
Ademwerk is een hele natuurlijke manier om te reconnecten met het onderbewuste. Zonder verhaal je emoties ervaren en loslaten, ruimte maken en jezelf helemaal vullen met energie. Bewust worden van je beperkende overtuigingen en deze transformeren. We werken met verschillende vormen van ademwerk.
Binnenlopen vanaf half 8, we beginnen om 8 uur en drinken achteraf nog een kopje thee.
Jouw bijdrage is 15 euro, maar je kunt ook een 5 kerenkaart voor 70 euro of een 10 kerenkaart kopen voor 125 euro. Als je mee wilt doen, kun je een berichtje sturen of mailen naar 06-26690770 / hello@fincavrij.nl
Ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of die gevoelig zijn voor psychoses

Elke dinsdag, het hele jaar door.

Finca Vrij community dagen

Misschien heb je gehoord van onze nieuwe droom om een community te starten. Een stuk land kopen en daarop mooie kleine woningen realiseren. Om je eigen stukje privé te hebben en verder het leven te delen met de andere community bewoners. 
Voor ons voelt het als het creëren van een community, het creëren van een leven samen en het creëren van een familie. Dat is best een (hele!) grote stap en daarom hebben we deze community dagen in het leven geroepen.
Met Finca Vrij hebben we een mooi speelveld om aan elkaar te kunnen snuffelen, om te zien of je überhaupt met meerdere mensen in een community zou willen leven en wat houdt dat leven in een buitengebied eigenlijk allemaal in? 
(Bijna) Elke dinsdag, soms ook op maandag en soms meerdere dagen achter elkaar, ben je welkom om te helpen op Finca Vrij. 
We onderhouden de tuinen, bouwen nieuwe projecten en/of objecten, maar vooral zijn we lekker met elkaar of met de Aarde bezig. Kom je voor het eerst, geef je dan even op, zodat je zeker weet dat de community dag doorgaat. Dit kan door het sturen van een appje naar 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl We zijn voornemens in het najaar weer een avond of dag over onze community ideeën te plannen.

14 Januari 2023

Verwen JeZelf dag – Finca Vrij

Zaterdag 14 januari organiseren we een heerlijke dag vol verwennerij voor jezelf om totaal te ontspannen en op te laden. We geven je veel mee wat je thuis ook kunt doen om heerlijk in je lijf te zakken, op te laden, te ont-spannen en te openen. We doen onder andere kundalini yoga, zingen mantra’s, je kunt het spiraal lopen en we sluiten af met een heerlijke ademwerk met stiloself om andere dimensies van tijd en space te bezoeken 😊 Even een pas op de plaats om op te laden, te verbinden met jezelf en met elkaar. Een cadeautje aan jezelf ❤

De dag begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur.
Investering in jezelf is € 55,-  (eigen lunch meenemen) of 66 euro inclusief lunch
Aansluitend is er een dansavond die DJ Erik zal verzorgen met opzwepende muziek. Diner & dansavond zijn € 30,-. Doe je de hele dag en avond mee dan zijn de kosten € 88,-
Als je alleen ’s avonds wilt komen dansen, dan kan dat ook. Je bent dan welkom vanaf 19:30 uur, we beginnen om 20:00 uur. Kosten voor alleen de dansavond zijn € 15,-

14 Januari 2023

Lekker uit je bol op heerlijke muziek. Even opladen en ontspannen. Op blote voeten je lichaam laten bewegen zoals het wil bewegen. Verbonden met jezelf, verbinden met anderen.
Op de heerlijke muziek van DJ Erik 😃 We beginnen om 20:00 uur met dansen.
Jouw bijdrage, naast je dans is € 15,-.
Opgeven kan bij hello@fincavrij.nl of stuur een appje naar 06-26690770
Voel je welkom in dit gloednieuwe jaar op Finca Vrij
Deze dag is er de hele dag een heerlijke verwendag op Finca Vrij, kijk daarvoor bij dit andere evenement: https://www.facebook.com/events/1864150023921514

10-17 Februari 2023

Licht Leven – Estrella en Erik

Alweer ruim 3 jaar leven Erik en ik op Prana. Dat houdt in dat we geen eten of drinken nodig hebben, omdat alles wat het lichaam nodig heeft wordt gegeven door het Universum in de vorm van Prana. Prana is levensenergie en dat is overal aanwezig, dus dat is handig 😊
Al toen we begonnen met het hele proces, was het duidelijk dat het voor ons niet ging over wel of niet eten, maar over volledig vertrouwen dat we worden gedragen door het Universum (de Bron, God, the Mother, de Universele Spirit, welke naam jij er ook aan geeft) en dat het Universum alles geeft wat we nodig hebben, dus ook de voeding voor ons lichaam. Ondertussen hebben we zelf ook al heel wat mensen door dit proces begeleid en we hebben gemerkt dat we dat het liefst in kleine groepjes doen.
Omdat het een heel intensieve week is, waarbij er een hele hoop oude en blinde stukken kunnen bovenkomen is het belangrijk dat je hiervan bewust bent en dat je hier mee om kunt gaan, daarom is deelname alleen mogelijk na een intake gesprek! Als je dit wilt, kun je een afspraak maken voor een gesprek met Estrella op nummer 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl

3 T/M 5 MAART 2023

Ervaar de extase van het leven – Estrella

Een mooi weekend met alleen vrouwen en een prachtig hart-openend medicijn
(geen cacao ;), wat ervoor zal zorgen dat je een blijvende imprint zult krijgen van wie je werkelijk bent. De vrije, authentieke, sensuele, open, liefdevolle jij.
Liefde, verbinding, extase, bliss, sensualiteit, dit zijn allemaal staten van Zijn die we dit weekend kunnen gaan ervaren door ademwerk, tantra, kundalini yoga, dans en het nemen van een prachtig harts-liefdes-verbindings medicijn, waardoor je totaal verbonden zal zijn met het veld van liefde, extase en bliss. Voor vrouwen die willen ervaren wat het is om helemaal zichzelf te zijn in al hun zachtheid, overgave, liefde en heelheid. 
Voor meer informatie mail naar hello@fincavrij of  app of bel naar 06-26690770 

26 maart t/m 2 april 2023

Reis naar Damanhur

Onze recente verblijven in Damanhur hebben zoveel indruk gemaakt en zoveel impact gehad op zowel Erik als mij, Estrella, dat we dit graag delen met mensen die zich ook hierdoor aangetrokken voelen. Na onze eerste reis in juni van dit jaar gaan we volgend jaar weer een reis organiseren om je onder te dompelen in de energie van één van de oudste spirituele communities van Europa met zijn bijzondere ondergrondse tempels vol schilderingen en enorme hoge frequenties. Het word weer eem uniek programma! De bijzondere ervaringen die wij hebben gehad, willen wij heel graag met jullie delen. Veel van de bewustwordingen en wijsheid die we hebben doorgekregen tijdens de activaties en downloads in de tempels, geven wij tijdens deze dagen door. Daarnaast hebben we verschillende gezamenlijke activiteiten tijdens deze dagen (naast het programma).