06-24128948 contact@fincavrij.nl
Uniek cursuscentrum in Zeeland voor uw cursussen en workshop

Op Finca Vrij kun je een kleinschalig cursuscentrum huren.
Een eigentijds, sexy centrum met zijn pootjes stevig in de boerenklei.
Het bevindt zich op Schouwen Duiveland, het meest noordelijke eiland van Zeeland.
Het is prachtig gelegen, op maar een paar minuten afstand rijden van het uitgestrekte strand en op loopafstand van de Grevelingen.
We bieden jou en jouw cursisten alle ruimte, rust, een prachtige privétuin van ruim 5500 vierkante meter en veel frisse lucht. Als je het centrum huurt, ben je de enige groep die op de Finca verblijft.

Het centrum is geschikt voor kleinere groepen van minimaal 12 tot maximaal 24 personen.
De mooie cursuszaal van ruim 70 vierkante meter is licht en ruimtelijk en heeft een goede kwaliteit geluidsinstallatie. Er is aan alles gedacht: Zo liggen er meditatiekussens, yogamatjes, matrassen, plaids en 2 massagetafels, toiletpapier
De grote, aangrenzende orangerie (genaamd ‘de Kas’) doet dienst doet als verblijfsruimte, waar je lekker kunt relaxen tussen het groen en in de pauzes je maaltijden kunt nuttigen.

Deze maaltijden kun je zelf bereiden in de kleine maar compacte en goed werkbare, lichte keuken, met daarin een grote koelkast (350 l), een professionele 3 minuten vaatwasser, een gasoven, spoelunit en een grote waterkoker en koffiezetapparaat.
Wil je niet zelf koken, dan is er de mogelijkheid om een kok of cateraar in te huren.
De zes appartementen liggen in een ander gebouw. Het zijn 2 tot 4 persoons slaapvertrekken, elk voorzien van een eigen toilet en douche. (Bij 12 mensen heb je 6 keer een 2 persoonskamer, komen er meer mensen bij, dan slapen er 3 of 4 mensen per appartement, waarbij 2 mensen boven slapen en 2 mensen beneden. Zie de plattegrond.)
Buiten in de grote bijbehorende tuin zijn verschillende tuinkamers waar het heerlijk toeven is voor yoga, meditatie of om gewoon lekker te chillen. Als je ’s avonds geen zin hebt om binnen te zitten, kun je een vuurtje maken bij de besloten vuurplaats.
Het retreatcentrum is te huur voor iedereen die een workshop, retreat of cursus geeft op het gebied van bewustwording, yoga, meditatie, dans, sjamanisme en dergelijke en is voor 21+ers.

Hierboven een foto van de verblijfsruimte “de kas” . Ruimte om te eten en te ontspannen.

Als het weer het toelaat kan er natuurlijk met een groep buiten worden gegeten!

De 5500m2 grootte tuin geeft naast ontspanning ook de mogelijkheid om met groepen buiten “aan de slag” te gaan.

De cursuszaal is licht en ruimtelijk.
Er is meer dan voldoende plaats
voor 24 mensen.

De zaal is voorzien van een top geluidsinstallatie, meditatiekussens, yoga matjes en matrassen.
De verlichting is dimbaar.

Uniek cursuscentrum in Zeeland

Cursuscentrum huren

Zoek je een geschikt cursuscentrum in Zeeland met slaapgelegenheid, op nog geen uur rijden van Rotterdam, voor je cursus of retraite?
Je hebt de garantie dat het centrum exclusief voor jou en je groep is. Kijk bij beschikbaarheid voor mogelijke data.
Voor meer informatie kun je bellen of mailen.