Wist je dat
Zeeland de meeste zon-uren heeft van Nederland

Appartementen in Zeeland

Let op: De appartementen zijn alleen te huur tijdens de schoolvakanties of last-minute!

Als je een beetje bent zoals wij en je houdt ervan op vakantie te gaan, maar je wilt ook je dagelijkse meditatie of yogalessen niet missen en leuke mensen ontmoeten, dan is Finca Vrij de plek voor jou.
We hebben 6 rustig gelegen, unieke appartementen voor 2 personen in Zeeland te huur.

Elk appartement heeft een andere styling, zo kun je de Boho huren of de Dutchie, Jungle, Zen, de Botanic of de Loft.
De appartementen hebben allen een badkamer en keuken met kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Als je komt liggen er schone lakens op je heerlijke kwaliteitsmatras en liggen de handdoeken voor je klaar. Als de kippen actief zijn geweest vind je ook een lekker eitje bij aankomst in je kamer of wat heerlijke biologische groente uit de enorme permacultuurtuin en voedselbos die bij Finca Vrij hoort. ’s Morgens doe je mee met een meditatie of yogales en ’s avonds kun je in de zaal lekker de dag van je af laten glijden tijdens een dans, ademwerk, of andere activiteit.
Je hoeft dus aan niets meer te denken!

Naast je eigen terras, waar je ’s morgens heerlijk kunt genieten van de opkomende zon, is er een enorme tuin (ruim 5500m2) die je deelt met de andere gasten. In de ruime, lichte cursusruimte kun je meedoen met dagelijkse activiteiten zoals yoga, allerlei meditaties, dansen, ademwerk of mantrazingen.
Ook de verblijfsruimte (de Kas) staat tot je beschikking tijdens je verblijf hier. Deze kun je gebruiken om lekker in te chillen, tijdens een dag waarop het net te koud is om buiten te zitten, maar het is ook de plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. En in de kas is er wifi (er is geen internet in de appartementen).
De appartementen zijn te huur vanaf 21 jaar.

Als je het leuk vindt en geïnteresseerd bent in permacultuur of tuinieren, zal Estrella je zeker een rondleiding geven in de prachtige permacultuur tuin en voedselbos in wording die bij Finca Vrij hoort.

 

Hierbij wat foto’s van hoe de appartementen eruit zien.