06-24128948 contact@fincavrij.nl
Wist je dat
Zeeland de meeste zon-uren heeft van Nederland

Appartementen in Zeeland

LET OP: De appartementen zijn alleen te huur tijdens de schoolvakanties of last-minute!

Er zijn op Finca Vrij 6 rustig gelegen, unieke appartementen te huur voor 2 personen.
Elk appartement heeft een andere look & feel, zo kun je de Boho huren of de Dutchie, Jungle, Zen, de Botanic of de Loft. Maar Finca Vrij is meer dan alleen een verhuurplek voor appartementen!
Als je ervan houdt om op vakantie te gaan, maar je wilt ook je meditatie of yogalessen niet missen én leuke, gelijkgestemde mensen ontmoeten, dan is dit echt de plek voor jou. Je kunt hier je vakantie op een andere manier beleven, bijna als een mini retraite. Zo kun je  ’s morgens meedoen met een meditatie of yogales, ga je daarna lekker ontbijten op je eigen terras. ’s Middags bezoek je het strand of het prachtige natuurgebied bij Burgh Haamstede en ’s avonds laat je lekker de dag van je af  glijden in de zaal tijdens een dans, ademwerk, of andere activiteit.

De appartementen hebben allen een badkamer en keuken met kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Als je komt liggen er schone handdoeken en lakens voor je klaar op je heerlijke kwaliteitsmatras. Als de kippen actief zijn geweest vind je ook een lekker eitje bij aankomst in je kamer of wat heerlijke biologische groente uit de enorme permacultuurtuin en voedselbos die bij Finca Vrij hoort. Deze producten kun je ook allemaal vers kopen (tijdens het seizoen).
Je hoeft dus aan niets meer te denken!

Naast je eigen terras, waar je ’s morgens heerlijk kunt genieten van de opkomende zon, is er een enorme tuin (ruim 5500 m2) die je deelt met de andere gasten. Daar vind je allerlei plekken; zoals de zonnecirkel, de wilgentipi, een relaxdeck en een ‘ont-deck-je-plekje’.

Ook de verblijfsruimte (de Kas) staat tot je beschikking tijdens je verblijf hier. Deze kun je gebruiken om lekker in te chillen, tijdens een dag waarop het net te koud is om buiten te zitten, maar het is ook de plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. Er liggen gidsen met allerlei tips voor de dag en er liggen spelletjes. Ook is er in de kas wifi (er is geen internet of televisie in de appartementen).

Tijdens het seizoen zijn er naast eieren ook een hoop super verse, biologische groente te koop uit de tuin. Als je het leuk vindt en geïnteresseerd bent in permacultuur of tuinieren, zal Estrella je zeker een rondleiding geven in de prachtige permacultuur tuin en voedselbos die bij Finca Vrij hoort.
De appartementen zijn rookvrij en te huur vanaf 21 jaar.

 

Hierbij wat foto’s van hoe de appartementen eruit zien.