06-24128948 contact@fincavrij.nl

Ik weet niet hoe anderen creëren, maar bij mij begint alles met het zien en voelen van een bepaalde potentie. Zo voelde ik een aantal weken geleden plotseling de potentie om een heel groot stuk heling te geven aan het mannelijke en vrouwelijk. Ik voelde precies met welke mensen dit mocht gebeuren en op de één of andere manier, zei iedereen direct JA (en iedereen kon ook gewoon!)
Zo kwamen we met vier vrouwen en 3 mannen bij elkaar voor een prachtige ceremonie met een mooi ‘medicijn’. Erik bereidde de mannen voor en ik de vrouwen. Na een oefening om snel een diepe verbinding tot stand te brengen onderling, namen we het medicijn. De mannen waren er ‘to hold space’ en de vrouwen mochten lekker hun ding doen. Wat een fantastische en helende avond werd het! Er kwam een ongelofelijke diepe verbinding tussen de vrouwen. Het was een feest om de vrouwelijke zachtheid en intense liefde te delen en te voelen, de werkelijke verbinding zonder enige vorm van terughouding.
De mannen ‘deden’ niets. Ze hielpen niet als een van de vrouwen pijn losliet of in een stuk angst of weerstand terecht kwam.
Ze wilden niets, deden niets en zeiden niets.
Wél waren ze vol-ledig aanwezig in zichzelf en ook waren ze met elkaar verbonden. Alleen al door niets te willen, terwijl de vrouwen hun sensualiteit volledig mochten omarmen, werden er diepe stukken geheeld in de vrouwen (en in de mannen!)
Door niets te doen, maar er helemaal te zijn, speelden zij een enorme grote rol in de heling van de vrouwen. Hun steun en hun aanwezigheid zorgden ervoor dat wij als vrouwen nog dieper mochten vallen in onze liefde en overgave. Ook voor de mannen zelf was het zo fijn om niets te hoeven doen, om niet te hoeven fixen, maar ook om allerlei verlangens er te laten zijn, zonder daar iets mee te hoeven. Om te  mogen genieten van de vrouwelijke zachtheid en overgave zonder iets te willen.
Deze avond heeft er voor alle aanwezigen voor gezorgd dat er mee bewustzijn en begrip kwam voor elkaar, en dat er meer kracht en aanwezigheid kwam voor de mannen en meer overgave en openheid voor de vrouwen.
Ben je ook geïnteresseerd in zo’n prachtige ceremonie, stuur me dan een mailtje of berichtje.
Ik ben bezig met het maken van een retreat met dit prachtige medicijn en dat zal alleen op uitnodiging zijn.