Waar vind je Finca Vrij

Kapelleweg 29a
4322 NG Scharendijke
Tel: 06-24128948

Let op!  Soms word je op de verkeerde plek afgezet door je navigatiesysteem.  Zie je geen groot bord Finca Vrij, rij dan door het dorpje heen naar de andere kant van de Kapelleweg, de Kapelleweg gaat namelijk door het dorpje Looperskapelle heen en gaat dan verder!

Downloads

# Algemene voorwaarden

# Privacy verklaring

# Huisregels

# Huurvoorwaarden cursuscentrum

# Plattegronden cursuscentrum

# Inventaris keuken cursuscentrum

Veel gestelde vragen

V: Kan ik ook een optie nemen?
A: Ja, dat kan. Als je een optie neemt, zit je nog nergens aan vast. Mocht er iemand anders bellen voor de door jouw gekozen datum, dan nemen we contact met je op en kan je op dat moment beslissen. Acht weken voor aanvang retreat moet je besluiten of het retreat wordt omgezet in een boeking. Bij een optie wordt er nog niets vermeld op onze (facebook)site of op de kalender.

V: Hebben jullie ook één-persoonskamers?
A: Nee, in principe niet. Er zijn 2 tot 4 persoonsappartementen, waarbij er bij een volle bezetting twee mensen boven slapen en twee mensen beneden. Er zit geen muur tussen. (Kijk op de foto’s voor meer duidelijkheid). Mocht de cursusleider beslissen om een heel appartement aan één persoon te geven, dan wel.

V: Zijn er andere mensen op het centrum tijdens mijn cursus of workshop?
A: Nee, als je een workshop komt geven staat het hele centrum tot jouw beschikking

V: Wat is er allemaal aanwezig in de zaal?
A: Er liggen matrasjes, yogamatten, meditatiekussens, 2 behandeltafels en dekentjes. Er staat ook een goede kwaliteit geluidsinstallatie, waar je je eigen muziek, plug and play, kunt afspelen via je mobiel, tablet of laptop.

V: Staan er ook stoelen in de zaal?
A: Nee, de stoelen uit de aanliggende Kas kun je meenemen de zaal in. Dit zijn grotendeels oude schoolstoelen met een goed zitcomfort.

V: Wat vind ik allemaal in de keuken?
A: Er staat een professionele (paar minuten durende) afwasmachine, een horeca gasfornuis met oven, een grote waterkoker, ruime koelkast en koffiezetapparaat. Verder staan er grote pannen, een wok, koekenpannen, schalen, ovenschalen, snijplanken, scherpe messen en genoeg servies, bestek, glazen en mokken voor 24 personen.

V: Zit er beddengoed bij als ik reserveer?
A: Ja beddengoed is inbegrepen bij de prijs. Opgemaakte bedden en handdoekenpakketten zijn voor een meerprijs bij te boeken.

V: Mag ik de zaal en verblijfsruimte naar eigen smaak inrichten?
A: Ja dat mag, binnen bepaalde grenzen. Planten en grote meubelstukken mogen niet verzet worden.

V: Mag ik kaarsen branden?
A: Nee, volgens de brandveiligheidsvoorschriften mogen kaarsen niet gebrand worden volgens de, wel kun je waxinelichtjes aansteken in een veilige houder.

V: Mag ik ook zelf schoonmaken om zo kosten te besparen?
A: Ja, dat mag, maar we raden het niet aan. Het is meer werk dan je denkt en als je zelf schoonmaakt, moet het op dusdanige manier gedaan zijn, dat we het centrum zo kunnen doorverhuren. Wij zullen hier streng op controleren, omdat we een schoon centrum belangrijk vinden.

V: Wat is de meerwaarde van boeken bij Finca Vrij?
A: Naast dat je een prachtig, gloednieuw en onder architectuur ingerichte plek tot je beschikking hebt, helpen wij mee om je workshop of retreat te promoten. Dit doen we door je evenement te delen op onze facebookpagina en site en tot nog toe werkt dat goed.

V: Als mensen wel meedoen, maar niet blijven slapen, moet ik dan toch betalen?
A: Ja, je betaalt voor alle aanwezigen, ook voor de cursusgevers zelf.

V: Krijg ik korting als ik meerdere cursussen of workshops per jaar boek?
A: Jazeker, mail ons en we maken een mooie aanbieding voor je.

Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je deze middels het contactformulier versturen. Je kunt direct in de daarvoor bestemde invulvelden typen.

contactformulier

13 + 8 =