06-24128948 contact@fincavrij.nl

Waar vind je Finca Vrij

Kapelleweg 29a
4322 NG Scharendijke
Tel: 06-24128948

Je kunt parkeren op het parkeerterrein van Finca Vrij. Er is geen oplaadpunt voor electrische auto’s. Je kunt deze opladen bij de Plus in Scharendijke.
Let op!  Soms word je op de verkeerde plek afgezet door je navigatiesysteem.  Zie je geen groot bord Finca Vrij, rij dan door het dorpje heen naar de andere kant van de Kapelleweg, de Kapelleweg gaat namelijk door het dorpje Looperskapelle heen en gaat dan verder!

Veel gestelde vragen (voor het huren van het gehele centrum)

V: Kan ik ook een optie nemen?
A: Ja, dat kan. Als je een optie neemt, zit je nog nergens aan vast. Mocht er iemand anders bellen voor de door jou gekozen datum, dan nemen we contact met je op. We vragen je dan om uiterlijk binnen drie dagen een beslissing te nemen. Horen wij niets binnen 3 dagen, dan komt de optie te vervallen. Uiterlijk drie maanden voor aanvang retreat moet je besluiten of de optie wordt omgezet in een boeking. Bij een optie wordt er nog niets vermeld op onze (facebook)site of op de kalender. 

V: Hebben jullie ook één-persoonskamers?
A: Nee, in principe niet. Er zijn 2 tot 4 persoonsappartementen, waarbij er bij een volle bezetting twee mensen boven slapen en twee mensen beneden. Er zit geen muur tussen. (Kijk op de foto’s voor meer duidelijkheid). Mocht de cursusleider beslissen om een heel appartement aan één persoon te geven, dan wel.

V: Zijn er andere mensen op het centrum tijdens mijn cursus of workshop?
A: Nee, als je een workshop komt geven, staat het hele centrum tot jouw beschikking. Wel kan het zijn dat Finca vrij onderhoudswerkzaamheden in de tuin of aan het gebouw moet plegen. Dit gebeurt in overleg.

V: Wat is er allemaal aanwezig in de zaal?
A: Er liggen matrasjes, yogamatten, meditatiekussens, 2 behandeltafels en dekentjes. Er staat ook een goede kwaliteit geluidsinstallatie, waar je je eigen muziek, plug and play, kunt afspelen via je mobiel, tablet of laptop.

V: Staan er ook stoelen in de zaal?
A: Nee, de stoelen uit de aanliggende Kas kun je meenemen de zaal in. Dit zijn grotendeels oude schoolstoelen met een goed zitcomfort.

V: Wat vind ik allemaal in de keuken?
A: Kijk op de inventarislijst onder dit zelfde kopje (info en concact)

V: Zit er beddengoed bij als ik reserveer?
A:  Nee, beddengoed is niet inbegrepen echter wel verplicht. Kosten €3,50 per lakenset (excl. 9% BTW). Opgemaakte bedden en handdoekenpakketten zijn voor een meerprijs bij te boeken.

V: Is roken toegestaan op Finca Vrij?
A: Nee, Finca Vrij is een rookvrij centrum

V:  Is er een oplaadpunt voor electrische auto’s?
A: Nee. Je vindt een oplaadpunt op de Boutlaan 2 in Scharendijke, bij de Plus.

V: Mag ik de zaal en verblijfsruimte naar eigen smaak inrichten?
A: Ja dat mag in overleg en binnen bepaalde grenzen. Zo mag je bijvoorbeeld niets aan de muren hangen, plakken of prikken. Planten en meubelstukken mogen niet verzet worden.

V: Mag ik kaarsen branden?
A: Nee, volgens de brandveiligheidsvoorschriften mogen kaarsen niet gebrand worden, wel kun je waxinelichtjes aansteken in een veilige houder (de houders zijn aanwezig op de Finca).

V: Mag ik ook zelf schoonmaken om zo kosten te besparen?
A: Ja, dat mag, maar we raden het niet aan. Het is meer werk dan je denkt en als je zelf schoonmaakt, moet het op dusdanige manier gedaan zijn, dat we het centrum zo kunnen doorverhuren. Wij zullen hier streng op controleren, omdat we een schoon centrum belangrijk vinden.

V: Als mensen wel meedoen, maar niet blijven slapen, moet ik dan toch betalen?
A: Ja, de prijs is per persoon, per dag, je betaalt voor alle aanwezigen, ook voor jezelf, eventuele assistenten, koks, masseurs enz

V: Mag iemand in zijn camper of tent op het terrein overnachten?
A: Nee, het is niet toegestaan om in een camper of tent op Finca Vrij te overnachten.

V: Krijg ik korting als ik meerdere cursussen of workshops per jaar boek?
A: Jazeker, mail ons en we maken een mooie aanbieding voor je.

V
:
Wat is de meerwaarde van boeken bij Finca Vrij?
A: Naast dat je een prachtig, gloednieuw en onder architectuur ingerichte plek tot je beschikking hebt, staat er ook een grote tuin tot je beschikking. Gelijk vanaf de Finca kun je heerlijke wandelingen maken en ook het strand is dichtbij.
Daarnaast helpen wij mee om je workshop of retreat te promoten. Dit doen we door je evenement te delen op onze facebookpagina en site en tot nog toe werkt dat goed.

Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je deze middels het contactformulier versturen. Je kunt direct in de daarvoor bestemde invulvelden typen.

contactformulier

14 + 3 =