06-24128948 contact@fincavrij.nl
Wist je dat

Er momenteel aan deze site wordt gewerkt?
Finca Vrij binnenkort een webshop heeft?

Welkom op Finca Vrij!

Finca Vrij is een centrum op Schouwen Duiveland waar van alles te doen is.

Zo kun je het hele centrum  huren om jouw eigen workshop of retraite te geven, maar ook worden er retreats gegeven door Finca Vrij zelf. Als het centrum niet verhuurd is, kun je er een appartement huren voor 2 personen. Zo kun je even lekker proeven van de sfeer, heerlijk ontspannen in de nabijheid van het strand, maar ook kun je, als gast op Finca Vrij meedoen met de lessen in de zaal tijdens de vakantiemaanden.
Daarnaast kun je leuke producten kopen, t shirts met inspirerende teksten bijvoorbeeld of flesjes heilzame olie.

Ons motto is: ‘Doe alles met liefde en aandacht!’ en dat is voor iedereen duidelijk voelbaar. Je ziet het terug in de inrichting, de verzorging van de gebouwen en de tuin, maar het is ook voelbaar in de persoonlijke aandacht voor jou als mens als je hier bent.
Ook ons motto: ‘Heb zorg voor de Aarde!’ is duidelijk te voelen op Finca Vrij.
Zo is alle kleding, die te koop is in de shop, gemaakt van biologisch en gerecycled katoen en wordt er getuinierd volgens het permacultuur principe, zonder gebruik van chemische middelen.
Sinds we hier in december van 2014 zijn komen wonen, zijn er een aantal grote vijvers gegraven en hebben we een kleine 5000 boompjes en struiken geplant, waardoor er een totaal nieuw ecosysteem is ontstaan. Naast de vele vogelsoorten die daardoor zijn neergestreken op onze plek, hebben we ook kippen en loopeenden aangeschaft, die zorgen voor heerlijke verse eitjes en het is natuurlijk gewoon heel gezellig om die diertjes te zien rondscharrelen. Onze poezen Cookie en Muffin houden de rattenbende in bedwang en onze honden Zorro en Joy vinden alle levendigheid maar al te leuk!

Alle informatie over de verhuur van het centrum en/of de appartementen, of de verkoop van retreats, kleding of andere producten is te vinden op deze site. Kijk gerust even rond.
Mocht je toch nog vragen hebben, kun je ons bellen of mailen.

 

Een plaats om jezelf te vinden

dicht bij de zee, omgeven door groen, rustig en vredig

Op de hoogte houden

Kijk op de agenda wat er allemaal voor leuks te doen is hier!

Je kunt ons ook via facebook volgen. Daar vind je onder andere foto’s van de laatste ontwikkelingen, en allerlei activiteiten en actie’s.