06-24128948 contact@fincavrij.nl

17 februari 2021
Zo, gisteren zijn we bij de Kamer van Koophandel geweest om ons nieuwe bedrijf Finca Vrij te starten.
Finca Vrij? Maar dat bestaat toch al? Nou, nee eigenlijk niet, want het retreatcentrum Finca Vrij bestaat onder de bedrijfsnaam Finca Vrij Verhuur. 
Een paar weken geleden zei Erik opeens dat hij graag tshirts zou willen ontwerpen. Dat hij daar al mee rondliep toen hij Cowerk nog had, maar dat ontwierp en verkocht kantoormeubilair, dus daar paste het niet zo bij. Nu was daar in hem opeens ruimte voor ontstaan en hij wilde daar serieus werk van gaan maken. Hmm.. hoewel ik gelijk enthousiast was, kwam daar ook direct het perspectief van nog meer werk op me af!! Hellup, dacht ik dan ook, maar ja, als manifestor zijnde (Human Design) doet hij natuurlijk gewoon zijn ding en had hij me hierbij geïnformeerd over zijn manifestatie 🙂
Samen verzonnen we gekke teksten die wij wel mooi en toepasselijk vinden en Erik deed daar zijn ding mee. Een afspraak bij de KvK maakte het ‘echt’ en zo is daar opeens Finca Vrij! Naast de t shirts worden ook onze retreats, workshops en mijn coaching via dit bedrijf mogelijk gemaakt. 
Zoals altijd voel ik vooral de potentie van dingen en die is ook hier weer enorm. Net zoals ik met Finca Vrij (Verhuur) eerst alleen de potentie zag en voelde, had ik geen idee wat dat allemaal teweeg zou gaan brengen, maar daar zijn we ook het diepe ingesprongen en dat doen we dus nu weer… Zo zie ik me al lekkere theemelanges of olietjes verkopen (uiteraard van Finca Vrij bodem). 
Ben benieuwd wat dit gekke avontuur (called life) ons gaat brengen <3